Borderlands 2 (GOTY)

Borderlands 2 (GOTY)
Borderlands 2 (GOTY)
Borderlands 2 (GOTY)
Borderlands 2 (GOTY)
Borderlands 2 (GOTY)
Borderlands 2 (GOTY)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 337 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL 


10 elemet tartalmaz:
  Borderlands 2, Borderlands 2 - Scarlett kapitány és kalózos zsákmánya, Borderlands 2: Creature Slaughterdome, Borderlands 2: Mr. Torgue's Carnage kampánya, Borderlands 2: Mechromancer Pack, Borderlands 2: Sir Hammerlock nagyvadászata, Borderlands 2 : Collector's Edition Pack, Borderlands 2: Apró Tina támadása a Dragon Keepen, Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack, Borderlands 2 - Psycho Pack

A lövöldözés és a zsákmány új korszaka kezdődik. Játssz a négy új páncélvadász egyikeként, akik a lények, a pszichosz és a gonosz ötletgazda, Handsome Jack hatalmas új világával állnak szemben. Szerezz új barátokat, fegyverezd meg őket egy bazillió fegyverrel, és harcolj mellettük 4 játékos szövetkezetben egy könyörtelen bosszú és törekvés iránti törekvés során a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón.

Jellemzők

  •  Vadonatúj karakterek és vadonatúj osztályok: Négy új, játszható osztály, köztük a Sziréna, a Kommandó, a Gunzerker és az Orgyilkos. Lépjen be a Gunzerker szerepébe, akinek rendkívül halálos képességei lehetővé teszik a játékban talált két fegyver kettős kezelését. Nem csak, arra a képességre fog építeni, hogy több dolgot csináljon két fegyverrel, mint azt valaha elképzelte. Kettős géppuska? Menő. Két rakétavető? Természetesen! Kettős mesterlövész puska? Persze, ha ez a te dolgod! Szeretne kipróbálni más stílusokat? Taktikusabb talán? Több osztály közül lehet választani!
  • Dinamikus szövetkezet online és LAN:  Ossza meg kalandjait barátaival online és LAN-on keresztül is. A Borderlands 2 zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy be- és kikapcsoljon egy kampányból anélkül, hogy bármikor újra kellene indítania a játékot. Ráadásul bármely játékból átviheti új felszerelését bármelyik másikba!
  • World Connected Story:  Találd meg magad holtan Pandora dermedt tundrájában, amikor megkezdöd a bosszú és a megváltás törekvéseit. Tegye nyilvánvalóvá a Hyperion Corporation körüli gonoszságot, és vállalja az univerzum egészére kiterjedő nagy csalás elkövetőjét - a Hyperion aljas vezérigazgatóját, Jóképű Jacket. (Ó, még: ellopta a hitelt a Vault megnyitása miatt.)
  • 87 Bazillion ... Minden:  Az új fegyverrendszer mellett vágyakozhat az eljárás során előállított pajzsok, gránátok, ereklyék, osztálymodifikációk és még sok minden más után. És azt hitted, hogy az eredeti Borderlands-ben rengeteg zsákmány van!
  • Vadonatúj környezetek a Pandorán:  Vezessen vadászatot Pandora teljesen új területein, amelyek minden eddiginél élőbbek! Az északi-sarki tundrától a veszélyes gyepeken át, a titokzatos maró barlangok mellett túlra is meg fog lepődni a Pandora kiszámíthatatlan világán minden lépésnél!
  • Vadonatúj ellenségek:  Egy csomó új ellenség van ott, hogy megöljenek a Borderlands 2-ben. A tömeges, gorillaszerű Bullymongok, az ördögi ragadozó Stalkerek és a Jóképű Jack által vezetett Hyperion mechanikus hadsereg csak néhány a Borderlands új ellenségeiből 2.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2013.10.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01289
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP SP3

Processzor: 2.4 GHz Dual Core Processor

Memória: 2 GB RAM

Grafika: 256 MB, NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600

Tárhely: 20 GB szabad hely