Bombing Quest

Bombing Quest

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 075 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Felébredsz, mint egy törpe, láncolva egy exosuit-ban, amelynek nincs emléke a múltra. Ami körülvesz egy ősi templom falait. Az egyetlen útmutatója a titokzatos szentély. Az egyetlen szövetségese egy barátságos robot - az öltöny-támogató egység. Ön kijut a templomból, hogy kiderítse, hogy az építõket régóta elfelejtették. Az emberek a régi birodalom romjai fölé telepedtek le. Fierse szörnyek barangolnak a földön. Veszélyes rovarok rekednek az árnyékban. Az ősi rozsdás automaták a világ magja felé ásnak ugyanolyan könyörtelen kitartással, amellyel elhagyásuk napján voltak. Mindezek közepén te vagy - a titokzatos bárka utolsó őre, az egyetlen fegyverrel - a bombáid, amelyeket öltözeted gyárt.
A Bombing Quest hű marad a klasszikus bomberman harci szerelőnek - harcol egy rácson, ahol olyan bombákat ültet, amelyek négy irányban robbantnak fel. Miután belépett egy rácsba, stratégiailag gondolkodnia kell arról, hogy hol és mikor kell bombákat ültetni, hogy megsértse az ellenséget anélkül, hogy magát károsítaná. A játék előrehaladtával az ellenség gyorsabbá, intelligensebbé válik, és sokkal változatosabb támadásokat és viselkedést fog kifejleszteni, amihez gyorsabban kell reagálnia és alkalmazkodni. Komponenseket és eszközöket talál a csatatéren való frissítéshez, hogy több bombát állítson elő nagyobb energiával, növelje egészségét és sebességét, új képességeket nyújtson és így tovább.
Eloszlik a biomákban és félig nyitott - vagyis szabadon sétálsz, és választottad, hogy hol és mikor harcolj, de a következő életközpont feloldásához el kell haladnod a történettel. Mindegyik élővilágnak megvan a maga sajátos megjelenése és ellenségei, gyakran a hatékony stratégia megkövetelése érdekében. Van egy vagy több főnöke. Mindegyikhez más al-történet kapcsolódik, gyakran saját küldetéssel. A küldetéseket a játék világában tapasztalt NPC-kkel való kölcsönhatás útján indíthatja el. Néhány küldetés megköveteli a fellépést, ha több biomát akarunk létrehozni.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Enyhe fantázia-erőszakot tartalmaz, például:
- Fantasy lények elpusztítása (nincs vér és sejtek)
- A sérülést a képernyő olyan sarkai jelzik, amelyek vöröses textúrájú, fél másodpercig reprezentálják a vért.
- Szörny ordít és hanghatások
- A csontváz és a vér jelen vannak a környezettervezés egyes területein.
- Bizonyos területeken idegen rovarok és hátborzongató környezeti hangok vannak jelen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
1905.06.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team Puh
Cikkszám
DIGI01262
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ