Bomber Crew

Bomber Crew

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
570 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Készítse elő legénységét a legveszélyesebb küldetésükre, és induljon el az égbolt felé tartó expedícióhoz ebben a stratégiai túlélési simban, a Bomber Crew-ban.

Válassza ki a legénységét!
A vonat és személyre szabhatja saját bombázó legénységét. Az eljárással előállított nevek, készségek és vissza történetek mindenki számára egyedi élményt jelentenek, de légy óvatos, mivel a halál állandó.
Magával ragadó repülési szimuláció!
Óvatosan kezeljen mindent, az üzemanyagtól, lőszertől, hidraulikától és még a fizika alapú bombázójában is. Tegye magáévá az orrművészet és a máj széles skálájával, vagy tervezze meg sajátját az egyszerűen használható játékon belüli eszköz segítségével.
Gyors tempójú stratégia!
Minden küldetés egy magas kockázatú expedíció, ahol a veszély minden oldalról származik. Ellenséges harcosok, gyújtópisztolyok, rossz időjárás, alacsony oxigéntartalom és számos más veszélyes veszély várja meg, amikor a kerekek fel vannak állítva.
Felkészültnek lenni!
Az előkészítés kulcs a sikeres küldetéshez. Jelölje meg az ellenséges harcosokat, mielőtt elérnék Önt, ellenőrizze, hogy megjelölte-e rendeltetési helyét, de ami a legfontosabb: győződjön meg arról, hogy megfelelő csapata van a feladathoz. A második világháború bombáján minden szerepe nélkülözhetetlen a győzelemhez!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.10.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Curve Games Studios
Cikkszám
DIGI01256
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ