Bomber Crew

Bomber Crew
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
418 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Készítse elő legénységét a legveszélyesebb küldetésükre, és induljon el az égbolt felé tartó expedícióhoz ebben a stratégiai túlélési simban, a Bomber Crew-ban.

Válassza ki a legénységét!
A vonat és személyre szabhatja saját bombázó legénységét. Az eljárással előállított nevek, készségek és vissza történetek mindenki számára egyedi élményt jelentenek, de légy óvatos, mivel a halál állandó.
Magával ragadó repülési szimuláció!
Óvatosan kezeljen mindent, az üzemanyagtól, lőszertől, hidraulikától és még a fizika alapú bombázójában is. Tegye magáévá az orrművészet és a máj széles skálájával, vagy tervezze meg sajátját az egyszerűen használható játékon belüli eszköz segítségével.
Gyors tempójú stratégia!
Minden küldetés egy magas kockázatú expedíció, ahol a veszély minden oldalról származik. Ellenséges harcosok, gyújtópisztolyok, rossz időjárás, alacsony oxigéntartalom és számos más veszélyes veszély várja meg, amikor a kerekek fel vannak állítva.
Felkészültnek lenni!
Az előkészítés kulcs a sikeres küldetéshez. Jelölje meg az ellenséges harcosokat, mielőtt elérnék Önt, ellenőrizze, hogy megjelölte-e rendeltetési helyét, de ami a legfontosabb: győződjön meg arról, hogy megfelelő csapata van a feladathoz. A második világháború bombáján minden szerepe nélkülözhetetlen a győzelemhez!

Adatok
Megjelenés
2017.10.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Curve Games Studios
Cikkszám
DIGI01256
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 / 8.1 / 10 x86 / x64
Processzor: Intel Core i3-530 (4 * 3000) vagy azzal egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Geforce 9800 GT (1024 MB)
Tárhely: 500 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 / 8.1 / 10 x86 / x64
Processzor: Intel Core i3-6300 (2 * 3800) vagy azzal egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 560 Ti (1024 MB)
Tárhely: 500 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.