Bohemian Killing

Bohemian Killing

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 340 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Steampunk Párizs, a 19. század végén, a hagyomány és a modernitás között szakadt. Az osztálybeli különbségek és az átfogó rasszizmus végül tragédiához vezetnek. Egy évvel később bírósági eljárás alá kerülnek, és brutális gyilkossággal vádolják. Meddig fogsz mentesíteni magad? Hazudni fog, bizonyítékokat keres, hogy bizonyságot támassza alá, vagy esetleg őrültnek tekinti magát? A képzelet a határ.


ÁTTEKINTÉS
A Bohemian Killing egy narratív vezérelt udvari dráma, amely szinte korlátlan lehetőségeket kínál a játékosoknak a peres eljárás megoldására, a játékmenet és az elbeszelt történet teljes integrációjának köszönhetően. Ez egyben az első törvényi témájú játék, amelyet egy valós ügyvéd készített!
történet
Üdvözöljük a 19. század végi Párizsban. A Nagy Forradalom következményei minden polgár számára új kezdetet jelentettek, társadalmi osztálytól függetlenül. Alfred Ethon, a cigány származású fiatal feltaláló részesül a változásból, és kemény munkájának és innovatív projektjeinek köszönhetően a siker szimbólumává válik, jóval idő előtt.

Hamarosan brutálisan meggyilkolnak egy fiatal nőt - egy kiszolgáltatott nagyúrnak szolgáló szobalányt, a régi francia rendszer emlékeit. Alfred Ethont hibáztatják a gyilkosságban? A bizonyítékok felé mutatnak ... De meg tudod változtatni.A bíróság előtt állva számíthat csak a saját értelmére és kreativitására. De hogy néz ki ez a gyakorlatban?
JÁTÉK
A játékmenet a bohém gyilkosságban egy udvari színházi dráma és egy gyalogos szimulátor kombinációja. Első osztályú élményként vagy interaktív történet-kalandjátékként osztályozható.

A történet két időkereten belül áll rendelkezésre. Jelenleg zárva tartod magad a tárgyalóban. Megismerkedik a bíró által feltett bizonyítékokkal, tanúvallomásokkal és kérdésekkel. Minden kérdés visszacsatolást vált ki - és elkezdi a bizonyságot. A visszajátszás során egy párizsi kerületben találja magát, ahol minden döntése, interakciója és cselekedete befolyásolja az Alfred Ethons vallomásait és a végső ítéletet.

A tanúvallomások elősegítése érdekében hozzáférhet az ügyben összegyűjtött összes bizonyítékhoz - szakértői véleményekhez, jelentésekhez és tanúvallomásokhoz. Mindegyik többféle módon megcáfolható (de nem kell!).

A Bizonyítékok menüben megismerheti a tanúk vallomásait, a törvényszéki szakvéleményeket, a fizikai bizonyítékokat stb. A megfelelő kategóriákba vannak csoportosítva, így könnyen megtalálhatók.

Minta:
Egy szomszéd azt vallotta, hogy kb. 10 órakor átment téged a bérház bejáratakor, és észrevette, hogy ruháit vér borítja? Próbálkozzon bizonyságot tenni arról, hogy a szomszéd hazudik, és bizonyítsa, hogy oka van erre. Vagy talán néhány perccel korábban bekerül egy bárharcba, hogy bizonyságot tehessen arról, hogy a vér, amelyet a szomszéd látott, a te vér volt, és nem az áldozaté? Vagy talán megvágja magát borotválkozás közben, és vérrel fedi le ruháját, amelyet a szomszéd később lát? De mi van, ha a bíróság észreveszi a borotválkozás idejét, és még több kérdéssel kínozza Önt? Hogyan tudsz kiszabadulni ebből?

Széles körű lehetőségekkel, amelyek több szabványos végződést és egy további rejtett esetet eredményezhetnek, a játék egyetlen utat sem tekint rossznak,

A játék beállításához az egyes játékosok preferenciáihoz kétféle mód áll rendelkezésre:
A standard módban, az eredmény attól függ a kreativitás és a képességét, hogy megoldja a problémákat logikus. Saját tettei következményeit fogja szenvedni.
A történet módban, az ügyvédje fogja mondani Önnek, amit elért mentén, kommentálva a döntések és választások, meggátolva a módon járjanak el, amelyek bizonyítják, hogy káros a szemében a bíróság.
SZABAD MŰKÖDIK
A játék főszereplőjét egy világszínvonalú film- és hangszereplő, Stephane Cornicard játssza és szinkronizálja !

Stephane Cornicard Franciaországban, a rangos Colby College-ban az Egyesült Államokban és a Goldsmith College-ban tanult az Egyesült Királyságban. Számos blokküttesben játszott, mint például a „Spectre”, a legutóbbi Bond film vagy Steven Spielberg „Saving Private Ryan”.
Hangszeres karrierje nem kevésbé lenyűgöző, és magában foglalja a Siphon Filter, a Primal, a Metal Gear Solid, valamint a Dragon Age és a Total War sorozatokat. Jelenleg drámát tanít a londoni Actor's Center-ben.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2016.07.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Libredia
Cikkszám
DIGI01250
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ