Blue Estate The Game

Blue Estate The Game

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 047 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Blue Estate korábban páratlan merülést biztosít a Los Angeles-i maffia világában, tele fekete humorral, intuitív játékmenettel és hihetetlen szórakozással.

A Blue Estate-ben Tony Luciano-t , az LA olasz maffia keresztapja és a Clarence pszichopatikus fiát játssza , egy volt haditengerészet SEAL-t, pénz nélküli, és most egy híres ember, aki hajlandó megtisztítani Tony kezdetét. Amint Tony személyes vendetet indít a Sik Testvér bandája ellen, hogy megmentse legjobb táncosát, Cherry Popzot, Clarence a banda háborúját akarja fejezni, és elviszi Jamaica legtávolabbi sarkába!

Használjon különféle vezérlőket, és élvezze az intuitív játékmenetetbelemerülni a legtisztább vasúti lövöldözős élményekbe! Vegyünk felejthetetlen ellenségeket, kezdve a maffia golfozó csomagoló gránátoktól a szteroidokkal felöltözött Chihuahuasig! Mivel a vadon élő túrák mindig sokkal szórakoztatóbbak, ha nem vagy egyedül, hívj meg barátot, hogy csatlakozzon a mészárláshoz intenzív együttműködési módban!
Jellemzők:
Az első következő generációs vasúti shooter átvéve az Eisner-díjra jelölt képregény, Blue Estate által Viktor Kalvachev .
Különféle vezérlőkkel játszható : billentyűzet / egér, Xbox One és Xbox 360 vezérlő, valamint a Leap Motion vezérlő.
2 játékmód: TÖRTÉNET - 7 adrenalinba csomagolt küldetés! ARCADE MODE - ahol kombinálhatja a fejlövés-kombinációt a kombókkal az idő elleni versenyben!
2 játékos a helyi multiplayerben : élje át minden szintet intenzív együttműködési módban!
Kifinomult pontozási rendszer az eredmények online összehasonlításához!
Kompatibilis a könnyű fegyverekkel! (nem hivatalos támogatás)

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.04.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
4EversGames
Cikkszám
DIGI01243
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ