Bloody Zombies

Bloody Zombies

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 613 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

London elvesztette az élőhalott pestisét. A mutáns zombik hordáinak túllépésével az utolsó remény négy magányos kimenet egyesített ökölében rejlik.

A Bloody Zombies egy olyan co-op csapkodó, amelyet úgy terveztek, hogy a képernyő és a VR lejátszók bármilyen kombinációjával játszhasson. Harcolj át a londoni romokon gondosan finomított, szabad formájú küzdelemmel, legyőzve az élőholták félelmetes sokféleségét egy bővülő speciális mozgáskészlettel. Az 1-4 játékos számára készült, a véres zombik a VR-vel is kibővülnek - egyedülálló szempontból felhasználva segítik a csapatot az akadályok leküzdésében és a játék titkai felfedezésében.


Hozzáférhető, mégis mély szabad formájú harc. Kombinálja a mozdulatokat brutális, végtelenül láncolható kombók felfedezésére. Nyisd ki a frissíthető speciális mozdulatokat és passzív képességeket, hogy bővítsd a zombi-megsemmisítő képességeket.Egyesüljön barátokkal online és helyi szinten, akár VR fejhallgatóval, akár anélkül. Együtt dolgoznak, hogy áttörjék az élőholtak hordáit, miközben a legmagasabb pontszámért versenyeznek. A VR továbbfejlesztett nézőpontja lehetővé teszi a többi játékos segítését - hajoljon be és nézzen körül, hogy leküzdje az akadályokat, és taktikai támogatást nyújtson.Válasszon a túlélők közül négy közül, akiket a zombi pestis elleni küzdelemre hoztak össze - Teller, Mick 'The Brick', Rei és Eddie. Testreszabhatja az egyes karakterek készségeit és viseljen pusztító arzenálját közelharci fegyverekkel.Vegyünk egy változatos zombikrobotot, rengeteg halálos mutációval és utálatos főnökökkel, akikkel szembenézni kell. Tanulja meg változtatni a taktikát, hogy megfeleljen az ellenségének, és túlélni!Dolgozzunk együtt a különféle, túlterhelt zombi pusztaságon. Harcoljon végig az ikonikus londoni utcák és tereptárgyak maradványain, hogy visszaszerezze a várost. A szinteket túllépték a titkokkal és a felfedezésre váró eseményekkel.
Több VR-játék és élmény érdekli? Nézd meg az nDreams VR katalógus többi részét itt !

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017.09.11
Aktiválási régió
Europa, Közel-kelet, Ázsia, Amerika
Kiadó
nDreams Limited
Cikkszám
DIGI01237
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ