Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 369 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vérfestés: A Night of Ritual a TELJES játékélmény, egy felfedezésre összpontosító, oldalsó görgető akció-RPG, amely a Metroidvania műfajának minden olyan legjobb tulajdonságát magában foglalja, amely egyetlen megragadott játékot tartalmaz.

Játssz Miriam-ként, egy árvának, akit az alkimista átok ijedt meg, amely lassan kristályosítja a testét. Annak érdekében, hogy megmentse magát, sőt az egész emberiséget, harcolnia kell egy démonokkal fertőzött kastélyon, amelyet Gebel hívott össze, régi barátjának, akinek a teste és az elméje inkább kristályos, mint test.

MI A JÁTÉKban?13 INGYENES DLC a jövőbeli tartalomfrissítések révén. A „Speed ​​Demon” frissítés, amely tartalmazza a Speed ​​Run módot, a Boss Rush módot és a Pure Miriam ruhát, amely elérhető a dobban!Lelkesen szűk és kielégítő játékmenet, valamint egy gazdag új történet mellett Koji Igarashi gótikus sötét fantasy stílusában, az "Igavania" játékok ünnepelt keresztapjaként.A történetvágó jelenetek és az NPC-interakciók teljes hangját egy csillagszemélyzet képviseli, köztük olyan színészek, mint David Hayter, Ray Chase és Erica Lindbeck, hogy csak néhányat említsünk. (Komolyan véve, nagyon sok hangszereplőnk van ebben a játékban, kicsit dió ...)

Három játszható karakter, kettõt még nem szabad feltárni ...Szó szerint egy tonna fegyver és varázslat, amelyet frissítse, szinttel feljebb és vizuálisan testreszabhatja.Gyönyörű 2.5D-s grafika: 3D-s modellek, nagyon szeretettel és gondosan elkészítve, egy 2D-s játékkörnyezetben. Ez sok jó trükköt jelent, amelyeket a "normál" 2D nem tud megtenni ...

A JÖVŐ

Aggódóan sok bejelentés és frissítés várható, a Steam oldal megjelenésének frissítésétől egészen a játékig. Ez egy vad út lesz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2019.06.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
505 Games
Cikkszám
DIGI01232
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ