BloodRayne

BloodRayne
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 641 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Világháború közötti években a BloodRayne ügynök gyilkos gépként működik a The Brimstone Societynél - egy szigorúan titkos testvériségnél, amely vadászik és megsemmisíti a természetfeletti fenyegetéseket. Két küldetés, ötéves távolságra, kiderül, hogy egy ember csatlakozik egymáshoz. Ez az ember évek óta erőteljes okkult relikviákat keres a világban, hogy Németországot uralkodás új korába hozza. Rayne-nek szembesülnie kell az elit náci hadsereggel, és megakadályoznia kell őket, hogy szörnyű lényeket szabadítsanak fel tárgyaik keresésekor. A szuper szexi, szuperhalálos, természetfeletti hősnő, a BloodRayne főszereplésével ez az eredeti akció-horror játék felszabadította a vörös fejű dhampírt a világon.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:Windows 98/2000 / XP, 733 MHz-es processzor, 128 MB RAM, 200 MB virtuális memória, 2 GB szabad merevlemez-terület, DirectX 8.1 vagy újabb (a játékkal együtt), DirectX kompatibilis hangkártya, 100% DirectX 8.1 kompatibilis videokártya, ATI Radeon , GeForce 2 vagy újabb, Hardver T&L (Transform & Lighting) segítségével. Nem tartalmazza a GeForce MX és Go sorozatú kártyákat. Lásd a teljes listát az alábbiakban.
Kizárt kártyák:
- TnT / TnT 2
- ATI Rage (bármilyen)
- ATI Radeon VE és Radeon 7000
- ATI Mobility Radeon (eredeti, laptop)
- Kyro 1 & 2 (példa, Hercules 3D Prophet 4000/4500)
- bármilyen Voodoo kártya
- bármilyen Intel kártya
- bármilyen Matrox kártya (a Parhelia kivételével)
- bármilyen integrált grafika (az nForce kivételével)

AJÁNLOTT: Windows XP, Pentium 4 2,53 GHz vagy AMD egyenértékű, 512 MB RAM, 200 MB virtuális memória, 2 GB szabad merevlemez-terület, 64 MB nVidia GeForce 3, GeForce 4 Ti vagy ATI Radeon 8500 videokártya, DirectX 8.1 vagy újabb (a játékhoz tartozék) , Sound Blaster Audigy hangkártya

Adatok
Megjelenés
2002.10.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Majesco Entertainment
Cikkszám
DIGI01226
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.