Blood Bowl 2 - Team Pack (DLC)

Blood Bowl 2 - Team Pack (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 931 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bővítse a Blood Bowl®2 játékélményét a Blood Bowl®2: Team Pack segítségével. Ez a csomag az összes olyan csapatot tartalmazza, amely jelenleg nem rendelkezik, kedvezményes áron.
Ez a csomag a következő DLC csapatokat tartalmazza:

Káosz törpék A
Káosz törpék csapata Hobgoblins, Minotaur és Káosz törpe blokkolókkal érkezik, és védekezésközpontúak, a Bika Kentaur retrieverek nagy sebességének és a nagyon erős frontvonalnak köszönhetően, amely képes elviselni ( és alkalmazni) nagy nyomás.

Khemri
Több mint 8000 évvel ezelőtt a Khemri a síremlékekkel, a Blitz-Ras, a Thro-Ras és a Csontvázakkal játszotta az első Blood Bowl-játékot a szlenn ellen. Elkerülhetetlen volt, hogy ezek az ősi játékosok visszatérjenek. Nemcsak rendelkeznek a regenerációs készséggel, de néhány játékosnak is előnye van a Block and Pass szolgáltatásból.

Nekromantikus
A nekromantikus kölyökkutyákkal, húslemezekkel, ghoulokkal, zombikkal és súlyokkal együtt érkeznek. Ezek a halálos gyilkos gépek képezik a fő támadó erőt, tiszta pszichopatikus dühöt és karomot nyújtva, amelyek a páncélt teljesen haszontalanná teszik.

Nurgle
A Nurgle csapata Rotters, Pestigors, Nurgle Warriors és Beasts-kel érkezik. Mint a legtöbb káosz csapatnál, a Nurgle csapata akkor is a legjobb, ha be tud elakadni és közvetlenül átvetheti az ellenkező játékosokat.

Élőhalott
Az Undead csapatok Múmiákkal, Ghoulokkal, Csontvázakkal, Zombikkal és Wightsokkal, de saját csillagjátékosukkal is járnak: III. Ramtut és gróf Luthor Von Drakenborg! Block készségeiknek és jó mozgékonyságuknak köszönhetően a Wights az Undead csapatok központi szereplői.

A norvég
norvég csapatok saját hivatalos játékosaival érkeznek: Lineman, Berserker, Runner, Thrower, Ulfwerener, Yhetee. Lehet, hogy ez a gördülő akadály nem a leggyorsabb csapat a pályán, de mivel a legtöbb játékos részesül a Blokkból, ez minden bizonnyal az egyik legkeményebb.

Lizardmen
A gyíkok csapata saját egyedi AI-vel és játékosokkal (skinks, Saurus és Kroxigor) érkezik, de saját csillagjátékosaival is: Slibli és Hemlock! A bőr nagyon gyors és fürge. A labdát a kapu vonalához viszik számukra nem jelent problémát. Noha nagyon mobil, a Saurus is hihetetlenül nagy teljesítményű.

Fa tündék
A fa tündék járókkal, jármûvekkel, elkapókkal, vonalnokokkal, Treemannel együtt járnak, de a saját csillagjátékosukkal is: Dolfar Longstride és Jordell Freshbreeze! Az elfek elképesztően mozgékonyak és szinte olyan gyorsak, mint a Skaven.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Sport, Stratégia
Megjelenés
2017.02.28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01215
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ