Blood Bowl 2

Blood Bowl 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 073 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

FÖLDETÉRÉS!
A Blood Bowl 2 összetöri a Warhammer-et és az amerikai futballt, egy robbanásveszélyes koktélban, amely a turn-alapú stratégiát, humorot és brutalitást tartalmazza, a Games Workshop híres társasjátékából adaptálva.

A Blood Bowl 2 új grafikus motorja és a magas repülés révén a klasszikus Blood Bowl mérkőzések dühét és intenzitását hűen ábrázolja. A szóló játék módban vezetheti a híres Reikland Reavers játékot. A Blood Bowl volt csillagcsapatának feladata, hogy visszahozza őket a dicsőségbe, a teljes történeti kampányt követően, amelyet Jim és Bob, a Cabalvision vidám kommentátora támogatta. A kampány minden mérkőzése egyedi, váratlan és meglepő eseményekkel folyamatosan megújítja az élményt!

A multiplayer módok nagyobbok és gazdagabbak, mint valaha. Állandó online módban hozza létre és vezesse saját csapatát, amely a Warhammer világának nyolc versenyéből áll - Humans, Orkok, Törpék, Skaven, Magas manók, Sötét tündék, Káosz és Bretonnia újoncok. Fejleszteni fogja csapatát, XP-t szerezve és új készségeket nyitva. De vigyázz! A pályán minden veszteség állandó ... Szervezze meg a teljesen testreszabható bajnokságot, a képesítésektől a fináléig, és használja az új Transfer Piacot a játékosok vásárlására és eladására, és vegye fel a Blood Bowl álomcsapatát!

A Blood Bowl következő generációja ma érinti, te leszel a bajnok?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Sport, Stratégia
Megjelenés
2015.09.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01210
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ