Block'hood

Block'hood

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 439 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Block'hood egy szomszédságépítő szimulátor, amely ünnepli a városok és a benne levő egyedi ökoszisztémák sokféleségét és kísérletezését. A kezdő várostervezők több mint 200 építőelemhez férhetnek hozzá, hogy elrendezzék és kombinálják, egyedi környékeket hozzanak létre, és felfedezzék terveik következményeit. A játék az ökológia és a megértés történetét fogja kezdeni, mivel mindig további erőforrásokra van szükség az új blokkok, konfigurációk és kombinációk felszabadításához, hogy gazdagabb környékeket hozzon létre. A tervezési folyamat során a játékosoknak el kell kerülniük városi blokkjaik romlását, ügyelve arra, hogy minden egység elfogyjon az erőforrások, és hogy megterheljék a körülvevő kiegészítő egységeket.

Képzelje el a környéket:Fontolja meg, hogy milyen blokkokra van szükség ahhoz, hogy a környéken virágzzon. Nincsenek határok annak, amit létrehozhat egy 200+ blokkból bővülő könyvtár segítségével.

Erőforrások generálása: Minden létrehozott blokknak vannak bemenetei és kimenetei, és megértésével, hogy az egyes blokkok hogyan függenek más blokkoktól, létrehozhat produktív hálózatot. Optimalizálja termelését és bőséges erőforrásokat generál a szomszédságában található tucatnyi bonyolult szimbiotikus kapcsolatra.

Kerülje el a bomlást : Ha a blokkok nem kapják meg a szükséges inputokat, az idő múlásával bomlanak, és lassan elhagyják vagy megsemmisülnek. Miután egy blokkot elhagytak vagy megsemmisítettek, el kell távolítania és el kell kerülnie, hogy más blokkok tovább romlanak. Legyen óvatos, mert ha utópisztikus szomszédságot keres gondatlanul, dystopiahoz vezethet.

Egyedi módok: A környéki tervezők élvezhetik az új Story Mode, Sandbox Mode és Challenge Mode módszereket, amelyek egyedi és vonzó élményt nyújtanak minden típusú játékos számára.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.05.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI01203
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ