Blitzkrieg Anthology

Blitzkrieg Anthology
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
634 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Eisenhower, Rommel, Zukov; Tegyük fel a megfelelő helyet a szövetségeseket, a németeket vagy a szovjeteket parancsoló nagy tábornokok között, amint előrehaladnak a második világháború döntő csatain. A Blitzkrieg a II. Világháború valós idejű stratégiai játékának legújabb fejlesztése, amely a rugalmasságot, a történelmi pontosságot és a végtelen lejátszhatóságot ötvözi még az egyik legnagyobb kihívást jelentő és legélvezetesebb játékként!
A Blitzkrieg egyedülálló és teljesen rugalmas kampányszerkezete lehetővé teszi Önnek, hogy dönthessen arról, hogy az erők miként viselkednek majd a három központi kampányt alkotó főbb feladatok során. A kemény állatorvosoknak lehetőségük van az ellenség azonnali bevonására a csatatéri dominancia kétségbeesett küzdelmében, vagy az óvatosabb játékosok előre definiált vagy korlátlan, véletlenszerűen generált mellékmissziók közül választhatnak, mivel tapasztalatokat szereznek, promóciókat és fegyverfrissítéseket végeznek, valamint elpusztítják az ellenséget. a központi konfliktus előtt.
A történelmi pontosság szélére kerül, mivel minden egység megkapja a tényleges képességeket és jellemzőket, amelyek akkoriban léteztek. Az olyan részletek, mint például a tank páncéljainak vastagsága a gyalogos puskák tartományához, hozzáadják a korábban soha nem látott realizmus szintjét. Mindegyik kampányt aprólékosan megvizsgálták, hogy pontos ábrázolást biztosítsanak a zajlott csatákról, miközben megőrzik a szükséges rugalmasságot (és szórakozást!) Ahhoz, hogy a kívánt módon játsszon.
Két robusztus szerkesztő a Blitzkrieg kulcsa a végtelen játéklehetőségek felszabadításához. A Mission Editor lehetővé teszi saját küldetések, fejezetek és kampányok létrehozását és hozzáadását a leginkább kívánt lehetőségeknek megfelelően, a nehézségi szinttől a művelet típusáig. Az Erőforrás-szerkesztő teljes licencgel rendelkezik a játék újratervezéséhez, egységek, jellemzők, színek, textúrák, hangok és egyéb elemek hozzáadásához vagy módosításához - korlátlan szabadsággal játszani a játékot az Ön feltételei szerint.
Főbb jellemzők
Rugalmas kampányszerkezet, amely megszabadítja Önt a szokásos nehézségi és szintszintű beállításoktól
Történelmileg pontos kampányok, ahol a szövetségeseket, a németeket vagy a szovjeteket valós időben vezetik a II. Világháború tényleges csatáin
A Mission and Resource szerkesztők új kampányokat, fejezeteket és küldetéseket hozhatnak létre, valamint a játék környezetét és egységeit teljesen módosíthatják
Reálisan megjelenített 3D-s terep, amely több mint 350 különféle épületet és tárgyat tartalmaz
Parancsoljon több mint 200 katonai járművet és felszerelést, és több mint 40 különféle gyalogos egységet, amelyek természetes kölcsönhatásban vannak, tényleges fizikai tulajdonságaik és jellemzőik alapján.
Hidakat építsenek, árkokat és gödröket ásni, aknákat fektessenek be, feltölthessék és javítsák az egységeket, és szükség esetén hívják fel a légitámogatást.
A csaták különböző évszakokon, éghajlati zónákon és időjárási körülményeken vannak, amelyek befolyásolják a játékot

Adatok
Műfaj
Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nival
Cikkszám
DIGI01196
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 98 / Me / 2000 / XP
Processzor: 366 MHz Pentium 2
Memória: 64 MB RAM
Grafika: Riva TNT, 8 Mb
DirectX: Verzió: 8.1

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 98 / Me / 2000 / XP
Processzor: Pentium III 600 MHz
Memória: 128 MB RAM
Grafika: GeForce256, 32 Mb
DirectX: Verzió: 8.1
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.