Blitzkrieg Anthology

Blitzkrieg Anthology

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
716 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Eisenhower, Rommel, Zukov; Tegyük fel a megfelelő helyet a szövetségeseket, a németeket vagy a szovjeteket parancsoló nagy tábornokok között, amint előrehaladnak a második világháború döntő csatain. A Blitzkrieg a II. Világháború valós idejű stratégiai játékának legújabb fejlesztése, amely a rugalmasságot, a történelmi pontosságot és a végtelen lejátszhatóságot ötvözi még az egyik legnagyobb kihívást jelentő és legélvezetesebb játékként!
A Blitzkrieg egyedülálló és teljesen rugalmas kampányszerkezete lehetővé teszi Önnek, hogy dönthessen arról, hogy az erők miként viselkednek majd a három központi kampányt alkotó főbb feladatok során. A kemény állatorvosoknak lehetőségük van az ellenség azonnali bevonására a csatatéri dominancia kétségbeesett küzdelmében, vagy az óvatosabb játékosok előre definiált vagy korlátlan, véletlenszerűen generált mellékmissziók közül választhatnak, mivel tapasztalatokat szereznek, promóciókat és fegyverfrissítéseket végeznek, valamint elpusztítják az ellenséget. a központi konfliktus előtt.
A történelmi pontosság szélére kerül, mivel minden egység megkapja a tényleges képességeket és jellemzőket, amelyek akkoriban léteztek. Az olyan részletek, mint például a tank páncéljainak vastagsága a gyalogos puskák tartományához, hozzáadják a korábban soha nem látott realizmus szintjét. Mindegyik kampányt aprólékosan megvizsgálták, hogy pontos ábrázolást biztosítsanak a zajlott csatákról, miközben megőrzik a szükséges rugalmasságot (és szórakozást!) Ahhoz, hogy a kívánt módon játsszon.
Két robusztus szerkesztő a Blitzkrieg kulcsa a végtelen játéklehetőségek felszabadításához. A Mission Editor lehetővé teszi saját küldetések, fejezetek és kampányok létrehozását és hozzáadását a leginkább kívánt lehetőségeknek megfelelően, a nehézségi szinttől a művelet típusáig. Az Erőforrás-szerkesztő teljes licencgel rendelkezik a játék újratervezéséhez, egységek, jellemzők, színek, textúrák, hangok és egyéb elemek hozzáadásához vagy módosításához - korlátlan szabadsággal játszani a játékot az Ön feltételei szerint.
Főbb jellemzők
Rugalmas kampányszerkezet, amely megszabadítja Önt a szokásos nehézségi és szintszintű beállításoktól
Történelmileg pontos kampányok, ahol a szövetségeseket, a németeket vagy a szovjeteket valós időben vezetik a II. Világháború tényleges csatáin
A Mission and Resource szerkesztők új kampányokat, fejezeteket és küldetéseket hozhatnak létre, valamint a játék környezetét és egységeit teljesen módosíthatják
Reálisan megjelenített 3D-s terep, amely több mint 350 különféle épületet és tárgyat tartalmaz
Parancsoljon több mint 200 katonai járművet és felszerelést, és több mint 40 különféle gyalogos egységet, amelyek természetes kölcsönhatásban vannak, tényleges fizikai tulajdonságaik és jellemzőik alapján.
Hidakat építsenek, árkokat és gödröket ásni, aknákat fektessenek be, feltölthessék és javítsák az egységeket, és szükség esetén hívják fel a légitámogatást.
A csaták különböző évszakokon, éghajlati zónákon és időjárási körülményeken vannak, amelyek befolyásolják a játékot

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2003. 03. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Nival
Cikkszám
DIGI01196
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ