Blitzkrieg 3

-5%
Blitzkrieg 3
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 198 Ft
Akció: 1 141 Ft
Kezdete: 2021.12.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Blitzkrieg 3 egy online WW2 RTS, amely a stratégiai ismeretek valódi rajongóinak készült!
Hívja ki taktikai készségeit a történelmi kampányokban, és győzz le más játékosokat vagy erős Neur Network AI-t a versenyszámokban.

A három kampány mind a PvE, PvP, mind a PvAI küldetések egyedi keverékét nyújtja. A Blitzkrieg lenyűgöző neurális hálózata AI úgy működik, mint még senki sem. Összességében a játék 70 történelmi küldetést kínál, több mint 200 hiteles harci egységgel.

A Blitzkrieg 3 a játékosközösség aktív részvételével jön létre. Határozza meg velünk együtt a projektek fejlesztésének útját!


A Boris nevű neurális hálózat gépe a legfelső szintű játékosnak játszik, miközben nem használ rejtett információkat az ellenségről. Boris tábornok rendszeresen elemzi a játékot, és neurális hálózaton alapuló előrejelzéseket készít az ellenség viselkedéséről. Ez a megközelítés lehetővé teszi számára, hogy kidolgozzon kifinomult ellenstratégiákat, és életre keltse azokat. Ez Borist keményvé és kiszámíthatatlanná teszi, így újra és újra elképeszthet téged.


Uralkodnak a csatatéren három légköri történelmi kampányban, amelyek a második világháború fõ periódusát fedik le: az 1939-es Lengyelország inváziójától a Berlin diadalmas elfoglalásáig 1945-ben. Válassza ki a konfliktus oldalát - Szovjetunió, tengely vagy szövetségesek! Vedd át a hatalmukat és nyerj meg a második világháború legendás csatáit, amelyeket történelmileg pontos térképek archív anyagából készítettek. A legjobb stratégák további jutalmakat kapnak a tökéletesen elszámolt küldetésekért!


Válassza ki oldalát a történelem legnagyobb háborújában, és küzdjön a neurális hálózat AI vagy valódi ellenfelek ellen. Javítsd taktikai készségeidet a klasszikus Skirmish módban 1x1, 2x2, 3x3, Borissal, barátokkal és más játékosokkal harcolva a térkép felett. Messze elsajátíthatja a stratégiai műfajhoz egyedülálló védelmi képességeit - Assault módban, ahol az egyik játékos támad, a másik pedig megvédi erődítményét.


Több mint 200 autentikus harci egységet vezet a csatába. Mindegyiket a történelmi műszaki jellemzők alapján fejlesztették ki - több mint 100 páncélozott jármű és önjáró fegyver modellje, 40 különféle típusú gyalogság és támadó század, valamint különféle erődítmények és védekezés sokfélesége. Mindegyik egységnek részletesen rekonstruált teljesítményjellemzői vannak, például tűzsebesség, páncélozott elfogás, látómező és mások, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi parancsnokként érezze magát. Szerezzük össze és kiképzzük a hadseregünket, és alakítsuk ki a saját csapataikat a küldetések teljesítéséhez.


Használjon minden lehetőséget az ellenség legyőzéséhez: vegye figyelembe a táj jellemzőit, az időjárási körülményeket és a különféle erők megfigyelési tartományát a legmerészebb taktikai műveletek végrehajtásához. Támadja meg az ellenséget, amikor nem számít rá. Használjon lopakodó cserkészet, és tegyen gyalogosokat az árkokba, erődítményekbe, oszlopokba és akár polgári épületekbe is!


Ismerje meg a taktikákat a legendás stratégiáktól! Jelölje Žukovot az erõparancsnokává, és gyõzd le Mansteint! A játékban több mint 20 parancsnok érhető el, egyedi funkciókkal és harci taktikákkal, történelmi prototípusaik parancsstílusa alapján. Töltse ki a feladatokat egy- és többjátékos módban, és szerezzen különféle parancsnokok hűségét. Mindegyik hasznos bónuszokat és kiegészítő szolgáltatásokat nyújthat a csatatéren. Rokossovsky, Rommel, Montgomery - a választás a tiéd! Minden parancsnoknak megvan a maga specializációja és a kedvenc harci taktikája, amelyek a játék taktikájának fejlesztését még változatosabbá teszik, és további lehetőségeket kínálnak az érdekes kombinációk számára.

Adatok
Megjelenés
2015.05.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nival
Cikkszám
DIGI01191
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: WindowsXP (3. szervizcsomag) 7/8 / 8.1 / 10
Processzor: Intel® Core ™ 2 Duo 2,66 Ghz vagy AMD Phenom ™ X3 2,4 Ghz
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce GT 240 / Radeon HD 6570
DirectX: Verzió: 10
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A JÁTÉKHOZ KÖTELEZETTEN AZ Internet csatlakozást

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/8 / 8.1 / 10
Processzor: Intel Core i7
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 780
DirectX: Verzió: 10
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A JÁTÉKHOZ KÖTELEZETTEN AZ Internet csatlakozást
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.