Blitzkrieg 2 Anthology

Blitzkrieg 2 Anthology
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
DE,EN,RU
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
447 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A II. Blitzkrieg óriási figyelmet fordít az új stratégiai lehetőségekre, a globális háborúra és a II. Világháború csatainak rozsdás realizmusára. A szovjet fegyveres erők, az amerikai hadsereg vagy a német Wehrmacht oldalán teljes műveleteket tervez, és heves fellépésbe vezette embereit, megerősítéseket választott és új fegyverek széles skáláját használta három, a világot átfogó teljes hadjáratban. Az új grafikus motor és az eredeti játékhoz viszonyított jelentős lépés révén irányíthatja a múlt század legdrámaibb és véres konfliktusát.
Igazi stratégia
Döntse el, milyen küldetésekkel harcoljon, halmozzon fel és hívjon fel bármilyen megerősítést, rögzítse a vasútállomásokat vagy a repülőtereket, hogy vasúton több csapatokat fogadjon, vagy légi fölényt szerezzen a teljes művelet során. Taktikai célkitűzéseket és küldetéseket hajt végre a háborús erőfeszítések stratégiai szintű támogatása és a harc hatékonyságának biztosítása érdekében a döntő csatákban.

Támogassa és jelölje ki a parancsnokokat a harci egységek számára, hogy kibővítse taktikai előnyeit több mint 50 egyedi képességgel és valós képességgel. Rendelje meg a mérnököket, hogy ültessék a TNT-t és töltsék fel az ellenséges egységeket, összekapcsolt gránátokat használnak az extra károkért, a gyalogságot elfojtják a tüzekkel, és elsajátítsák a Blitzkrieg II-ben bevezetett egyéb harci technikákat.
Igazi háború
Fülöp-szigetek, Iwo Jima, Tobruk, Moszkva, Sztálingrád, Ardennes - harcolnak a II. Világháború minden nagy frontján, Európa szívétől és Afrika hólyagos homokjától a Csendes-óceán halálos dzsungelszigetein. Küldetési céljaid az ellentámadásoktól és a légi hadviseléstől a rejtett hadműveletektől és a tengerparti parti leszállásig változnak.

Hozzáférés száz autentikus fegyverhez, a „Sátán” lángtankjáról a II. Tigris és a T-35 szörnyekig, a „Zero” harcosoktól a V-2 ballisztikus rakétáig és 305 mm-es vasúti fegyverekig. Használjon speciális erõket, zsákmányokat, támadómérnökeket és még ôrkutyákat!


Főbb jellemzők

Harcolj a II. Világháború minden nagy frontján 68 küldetésen keresztül, 3 olyan kampányon keresztül, amelyek átfedik a világot!
Tervezze meg tevékenységeit stratégiailag, válassza ki, milyen küldetéseket kell küzdenie, milyen megerősítéseket kap
Kezelje több mint 250 hiteles második világháborús egységet és 60 típusú gyalogságot
Nyissa meg az új taktikát és képességeket, amikor az egységek tapasztalatai növekednek
Használjon szerkezeteket és terepet a takaráshoz, mindent elpusztíthat az ösvényen, harcoljon éjjel-nappal bármilyen éghajlati körülmények között a földön, a tengeren és a levegőben!
Tapasztalja meg az intenzív második világháború csatákat a lenyűgöző, teljes 3D-s interaktív környezetben, a fejlett Enigma motornak köszönhetően, a valódi látótávolság és a tűz vonal rendszerével
Lépjen be, ha mersz, a multiplayer akciójának dühébe, a mérkőzéskészítés és az automatikus besorolás támogatásával a speciális dedikált szerveren
Hozzon létre háborút a kívánt módon a sokoldalú Térkép- és Mod-szerkesztővel

Adatok
Megjelenés
2005.09.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nival
Cikkszám
DIGI01190
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 98 / ME / 2000 / XP
Processzor: 2,4GHz Pentium 4 / Athlon
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 128 Мб Video card GeForce 4 / Radeon 9600
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.