Blazing Chrome

Blazing Chrome

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 074 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Blazing Chrome-ban a gépek uralják a világot, és kevés ember marad a teljes pusztítás szélén, fém- és áramkör-vezérlőik között nincs hatalom, presztízs vagy státusz. Vigye magával a legjobb barátját, és rúgjon néhány fém seggét az emberiség felszabadításához, miközben élvezheti a klasszikus run'n'gun játékot, teljesen tele tehetetlenekkel és izgalmas harcokkal!

Az emberek felszámolhatók, miután egy AI-vezérelt robotsereg átvette a világot. Rejtőzve maradnak fenn, míg vadászuk uralkodik a felszínen. Amikor egy kis lázadó csoport megbeszélést kap egy nagy AI erőműről, a gépek a támadás megszervezése előtt sztrájkolnak táborba. Egy kis lázadó csoport elmenekül, és öngyilkos misszióba indul, hogy elpusztítsa ezt az erőművet. Válaszd a Mavra, egy szuper kopasz emberi ellenállás katona, vagy Doyle, az azonos groovy és halálos lázadó robot szerepét. Ez az öngyilkos küldetés súlyos veszteségeket és egy csomó gyors és gyors működésű akciót fog eredményezni, ahol a robotok kaparása és az erőteljes fegyverekkel krómozott láng az egyetlen dolog, amely közted és a szabadságod között áll.

Dash keresztül 5 apokaliptikus környezetben száz robot-ellenség, hogy darabokra. Vezesse át az ellenséges vonalakat, és próbáljon legyőzni egy csomó mechanikus főnököt hoverbike-k, hatalmas páncélok és egy teljes arzenál kick-ass fegyver segítségével.

A lángoló Chrome számos funkcióval rendelkezik a klasszikus run'n'gun játékok örökségében:

● Helyi Co-op játékmenet
● 16 bites poszt-apokaliptikus környezet
● Klasszikus gyors tempójú futás-fegyver-élmény
● Epikus főnök-csaták és őrült sok minibossus küzd
● Valódi arcade játék
● Motorkerékpár és jetpack művelet
● Rad pixel art

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2019.07.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
The Arcade Crew
Cikkszám
DIGI01185
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ