BlazBlue: Cross Tag Battle - Deluxe Edition

BlazBlue: Cross Tag Battle - Deluxe Edition
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10 025 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az ütközés elkerülhetetlen! A HATÁS KIEMELHETETLEN lesz!

Páratlan robbanásveszélyes összecsapás! A szeretett BlazBlue franchise keresztezi az univerzumokat, a rajongói kedvencek címkéit, és csatázik a BlazBlue: Cross Tag Battle-ben! A BlazBlue, az Atlus 'Persona, a French Bread's Under Night In-Birth és a Rooster Teeth rendkívül népszerű RWBY internetes sorozatának mindencsillagos együttműködésével létrehozott Cross Tag Battle ünnepli a harci műfajt mind profik, mind újonnan érkezők számára! Válassza ki csapatát gyors ütemű 2v2-es csapatcsatákban, tele a BlazBlue által megszerett őrületével, az Arc System Works-től elvárt minden feszes mechanikával, gördülékeny játékmenettel és gyönyörű 2D-s grafikával.

BlazBlue, amely 2018-ban ünnepli a harci játékok kiválóságát 10 év alatt, a harci játékközösségek által régóta kedvelt sorozat mély és magával ragadó története, hatalmas kiegyensúlyozott karakterei, valamint gyors és kinetikus játékstílusa miatt.

Az Atlus Persona sorozata, amely egy világméretű RPG-jelenség, és nem idegen a harci játék műfajától sem. Persona karakterek már korábban is megjelentek az Arc System Works játékokban, nevezetes a Persona 4 Arena és a Persona 4 Arena Ultimax.

Az Under Night In-Birth a francia Bread veterán harci játékfejlesztő, aki először lép be az eredeti címbe, és a kultikus klasszikus Melty Blood sorozattal elkapta sikerét.

A Rooster Teeth animációs megaslágere, az RWBY, évek óta népszerű franchise, átlépve mind a nemi, mind az életkori korlátokat, hogy fő slágerré váljon. Az RWBY sorozat szereplői még soha nem jelentek meg harci játékban. Mostanáig.

Adatok
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.11.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Arc System Works
Cikkszám
DIGI01182
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.