BlazBlue: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag Battle

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 845 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

AZ ÜZEMELTETÉS NEM TARTALMAZHATÓ! A HATÁS MEGSZÜNTETTEN SZÜKSÉGES!
Robbanásveszélyes méretek páratlan összecsapása! A szeretett BlazBlue franchise keresztezi az univerzumokat, Címkék van a rajongói kedvencek között, és küzd a BlazBlue-ben: Cross Tag Battle! A BlazBlue, az Atlus 'Persona, a French Bread's Under Night In-Birth és a Rooster Teeth rendkívül népszerű RWBY webes sorozatának egycsillagos együttműködésével készített Cross Tag Battle a harci műfajt ünnepli mind profik, mind újoncok számára egyaránt! Válassza ki a csapatát a gyors tempójú, 2v2-es csapatharcokban, tele az őrülettel, amelyet a BlazBlue szeret, és minden szűk mechanikával, zökkenőmentes játékmenettel és csodálatos 2D grafikával várja el az Arc System Works-t.


BlazBlue, amely 2018-ban ünnepelte a harci játék kiválóságának 10 éves évét, a harci játékközösség hosszú ideje szeretett sorozatának mély és magával ragadó története, hatalmas kiegyensúlyozott karakterje, valamint gyors és kinetikus játékstílusa miatt.


Az Atlus ' Persona sorozat, egy globális RPG-jelenség, és nem idegen a harci játék műfajához. A Persona karakterek korábban megjelentek az Arc System Works játékban, nevezetesen a Persona 4 Arena és a Persona 4 Arena Ultimax játékokban.


Az Under Night In-Birth egy veterán harci játékfejlesztő, a francia kenyér előkészítése, amely eredeti címet viselt az eredeti címre, és megragadja sikereik sarkát a kultikus klasszikus sorozat, a Melty Blood.


Rooster Teeth animált megahírje , RWBY, évek óta népszerű franchise, és a nemek és az életkor akadályait is átlépte, hogy mainstream hírré váljon. Az RWBY sorozat szereplői még soha nem jelentek meg harci játékban. Mostanáig.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Verekedős
Megjelenés
2018.06.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Arc System Works
Cikkszám
DIGI01181
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ