BlazBlue: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag Battle
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 857 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

AZ ÜZEMELTETÉS NEM TARTALMAZHATÓ! A HATÁS MEGSZÜNTETTEN SZÜKSÉGES!
Robbanásveszélyes méretek páratlan összecsapása! A szeretett BlazBlue franchise keresztezi az univerzumokat, Címkék van a rajongói kedvencek között, és küzd a BlazBlue-ben: Cross Tag Battle! A BlazBlue, az Atlus 'Persona, a French Bread's Under Night In-Birth és a Rooster Teeth rendkívül népszerű RWBY webes sorozatának egycsillagos együttműködésével készített Cross Tag Battle a harci műfajt ünnepli mind profik, mind újoncok számára egyaránt! Válassza ki a csapatát a gyors tempójú, 2v2-es csapatharcokban, tele az őrülettel, amelyet a BlazBlue szeret, és minden szűk mechanikával, zökkenőmentes játékmenettel és csodálatos 2D grafikával várja el az Arc System Works-t.


BlazBlue, amely 2018-ban ünnepelte a harci játék kiválóságának 10 éves évét, a harci játékközösség hosszú ideje szeretett sorozatának mély és magával ragadó története, hatalmas kiegyensúlyozott karakterje, valamint gyors és kinetikus játékstílusa miatt.


Az Atlus ' Persona sorozat, egy globális RPG-jelenség, és nem idegen a harci játék műfajához. A Persona karakterek korábban megjelentek az Arc System Works játékban, nevezetesen a Persona 4 Arena és a Persona 4 Arena Ultimax játékokban.


Az Under Night In-Birth egy veterán harci játékfejlesztő, a francia kenyér előkészítése, amely eredeti címet viselt az eredeti címre, és megragadja sikereik sarkát a kultikus klasszikus sorozat, a Melty Blood.


Rooster Teeth animált megahírje , RWBY, évek óta népszerű franchise, és a nemek és az életkor akadályait is átlépte, hogy mainstream hírré váljon. Az RWBY sorozat szereplői még soha nem jelentek meg harci játékban. Mostanáig.

Adatok
Megjelenés
2018.06.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Arc System Works
Cikkszám
DIGI01181
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 8 / 8.1 / 10
Processzor: Intel Core i5 / i7
Memória: 4 GB RAM
Grafika: A GeForce GTX 650 / Radeon R7 250 vagy annál jobb
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 28 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Az optimális teljesítményhez 16: 9 felbontású monitorra van szükség.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.