BlazBlue: Continuum Shift Extend

-7%
BlazBlue: Continuum Shift Extend
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
575 Ft
Akció: 532 Ft
Kezdete: 2021.12.03   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A kritikusok által elismert BlazBlue franchise második bejegyzésének része: a Continuum Shift Extend számos játékmódot, történet-forgatókönyvet, új lépéseket és egy teljesen új játszható karaktert ad hozzá, hogy tovább fokozza a BlazBlue-élményt, és megszilárdítsa helyzetét az egyik minden idők nagyszerű 2D harcosai.

Történet
A II. Háború vége után néhány évvel a Librarium több ágát hirtelen és teljesen megsemmisítették, hogy olyan hatalmas erőket vezessenek, mint egy egész nemzet serege. Megmagyarázhatatlanul az egyes ágon belüli rejtett üsteket is teljesen megsemmisítették. A néhány túlélő egyedülálló ember meghökkent, megrázkódó hangon beszélt, aki
a semmiből tűnt fel, mindent levonva az ösvényén.

Fő játék jellemzői
Bővített karakterlista: A sorozat előző bejegyzéséhez kínált letölthető karakterek (Makoto, Valkenhyn és Platinum the Háromság) mellett az EXTEND bemutatja Relius Clover-t, az őrült bábos és Carl apját, mint játszható szereplőt. Mesteld el egy teljesen új módszert a harcokhoz a Relius-szal, miközben marionettjét, Ignis-t használja a csata dagályának megfordításához.
Továbbfejlesztett történet mód: Élvezze újra és fedezze fel újra a BlazBlue eseményeit: Calamity Trigger vagy merészkedjen az összes új történet négy forgatókönyvébe!
Új és felülvizsgált játékmódok: Vedd le a legerősebb ellenséget Korlátlan Mars módban, vagy harcolj az Abyss mód aljára!
Teljesen felülvizsgált harci rendszer: Minden karakter, az új és a régi, alaposan kiegyensúlyozott és felfegyverkezve lett új stratégiákkal és kombókkal, hogy a játék tetejére váljon!
Továbbfejlesztett online multiplayer: Küzdje le a BlazBlue elismert online módjában az összes új multiplayer funkcióval, például az online csata csatáival!

Adatok
Megjelenés
2014.12.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Interactive Girls Club
Cikkszám
DIGI01180
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/8 / 8.1
Processzor: Intel Core2 Duo
Memória: 2 GB RAM
Grafika: nVidia GeForce 7900 GT vagy annál jobb / AMD Radeon X1900 / nVidia GeForce GT 620 (Windows 8.1)
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: Közvetlen hang

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/8 / 8.1
Processzor: Intel Core i5 / i7
Memória: 4 GB RAM
Grafika: nVidia GeForce 8800 GT vagy annál jobb / AMD Radeon HD3700 / nVidia GeForce GT 650 (Windows 8.1)
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: Közvetlen hang
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.