BlazBlue: Continuum Shift Extend

BlazBlue: Continuum Shift Extend

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
843 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A kritikusok által elismert BlazBlue franchise második bejegyzésének része: a Continuum Shift Extend számos játékmódot, történet-forgatókönyvet, új lépéseket és egy teljesen új játszható karaktert ad hozzá, hogy tovább fokozza a BlazBlue-élményt, és megszilárdítsa helyzetét az egyik minden idők nagyszerű 2D harcosai.

Történet
A II. Háború vége után néhány évvel a Librarium több ágát hirtelen és teljesen megsemmisítették, hogy olyan hatalmas erőket vezessenek, mint egy egész nemzet serege. Megmagyarázhatatlanul az egyes ágon belüli rejtett üsteket is teljesen megsemmisítették. A néhány túlélő egyedülálló ember meghökkent, megrázkódó hangon beszélt, aki
a semmiből tűnt fel, mindent levonva az ösvényén.

Fő játék jellemzői
Bővített karakterlista: A sorozat előző bejegyzéséhez kínált letölthető karakterek (Makoto, Valkenhyn és Platinum the Háromság) mellett az EXTEND bemutatja Relius Clover-t, az őrült bábos és Carl apját, mint játszható szereplőt. Mesteld el egy teljesen új módszert a harcokhoz a Relius-szal, miközben marionettjét, Ignis-t használja a csata dagályának megfordításához.
Továbbfejlesztett történet mód: Élvezze újra és fedezze fel újra a BlazBlue eseményeit: Calamity Trigger vagy merészkedjen az összes új történet négy forgatókönyvébe!
Új és felülvizsgált játékmódok: Vedd le a legerősebb ellenséget Korlátlan Mars módban, vagy harcolj az Abyss mód aljára!
Teljesen felülvizsgált harci rendszer: Minden karakter, az új és a régi, alaposan kiegyensúlyozott és felfegyverkezve lett új stratégiákkal és kombókkal, hogy a játék tetejére váljon!
Továbbfejlesztett online multiplayer: Küzdje le a BlazBlue elismert online módjában az összes új multiplayer funkcióval, például az online csata csatáival!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Verekedős
Megjelenés
2014.12.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Interactive Girls Club
Cikkszám
DIGI01180
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ