BlazBlue: Chronophantasma Extend

BlazBlue: Chronophantasma Extend

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
963 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A „BlazBlue: Chronophantasma Extend” a BlazBlue sorozat hatodik része, a 2D harci akciójáték és a vizuális regény kombinációja. A játék mutatós teljesítményt és egyedülálló harci mozdulatokat tartalmaz a Drive Button rendszerrel, hogy gyorsan lebontsa az ellenfelet. Most a játékosok szuperhatékony Guard Crush támadásokat tudnak lebontani, ha ellenfelük Barrier Gauge-je alacsony a megújult Guard-rendszerrel. A BlazBlue egyedülálló szerelője - az Overdrive - segítségével a játékosok gyorsan meg tudják változtatni a csata daganatát képességeinek és képességeinek fejlesztése érdekében. Két új karakter, a Celica és a Λ-11- csatlakozásával a játékos 28 különböző játszható karakter közül választhat. A „Remix Heart” elnevezésű történeti mód két karaktert, Mai Natsume-t és Kajun Faycottot tartalmaz.


A szobám


Egy teljesen új rendszer, a "Saját szobám" került a meglévő BlazBlue hálózati rendszerbe. A szobában beszélgethetsz más játékosokkal, és falidíszekkel, bútorokkal stb. Díszítheted a szobádat. A csapatmeccsen akár csapatként is harcba szállhatsz.


Crush 'Em!


A vadonatúj, felújított Guard Gauge rendszerrel a játékosok a Barrier Gauge mérővel már meghatározhatják, mikor kell támadni / blokkolni. Ha az ellenfél Barrier Gauge mérője kimerült, engedjen szabadjára egy erőteljes akadályt romboló mozdulatot, a Guard Crush!


Készen áll a stílus elleni küzdelemre?


A Stylish Mode aktiválásával a kezdők is mutatós támadásokat és kombókat hajthatnak végre! Négy új funkcióval bővült a Stílusos mód: Auto Guard, Combo Attackek, Speciális képességek és Torzító meghajtó. Ezek a funkciók lehetővé teszik a harci játékokban újonnan érkező játékosok számára a speciális kombók kihúzását!


Új szakasz, karakterek és további forgatókönyvek!


Összesen 28 játszható karakter lesz két új izgalmas karakterrel, a Celica és a Λ-11-! A BlazBlue: Chronophantasma Extend vadonatúj forgatókönyveket tartalmaz, és tartalmazza a BlazBlue: Calamity Trigger és BlazBlue: Continuum Shift összefoglaló verzióit, így az új és a visszatérő játékosok egyaránt élvezhetik a Story módot. A Celica egy vadonatúj színpaddal is jár, Ishana, az emlékek országa!


Remix Szív és Gag forgatókönyvek


Unod már a harcokat? Tartson egy kis szünetet, és élvezze a szívet melengető komikus történetet (mód), amelyben két középiskolás lány, Mai Natsume és Kajun Faycott, valamint a fő forgatókönyv szereplői, Noel, Tsubaki és Makoto szerepelnek! Újonnan létrehozott 8 további öklendezési forgatókönyv is élvezhető.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.03.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
H2 Interactive
Cikkszám
DIGI01179
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ