BlazBlue: Calamity Trigger

BlazBlue: Calamity Trigger
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
406 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az első hi-res 2D vadászgép a Guilty Gear sorozat alkotóitól! A BlazBlue egy hagyományos 2D harcos, ahol két karakter vesz részt párbajban. A játék története az erőszakos tanács, a nem hivatalosan a "Könyvtár" néven ismert nézeteltérésről és pusztításról szól, amely egy hatalmat irányít, amely valaha megmentette az emberiséget, de most védő, némelyek szerint elnyomó módon kezeli hatalmát.

A fordulót "lázadónak" hívják, és egy mérkőzés 1-5 "lázadó" -ból állhat. A kör megnyeréséhez az egyik játékosnak vagy cselekvőképtelennek kell lennie a másik ellen, ha különféle támadásokkal kárt okoz az ellenfelek egészségi állapotának nullára csökkentése érdekében, vagy azzal, hogy több fennmaradó egészségi állapota van, mint ellenfelük, miután az óra elfogy. Minden karakternek gyenge, közepes és erős támadása van. Mindegyiknek van egy "egyedi" technikája, úgynevezett meghajtó támadás, amely minden karakternél különbözik.

Főbb jellemzők
12 egyedi batantus közül lehet választani! - Válasszon egy karaktert, amely a saját harci stílusát képviseli, például a villámgyors Taokaka vagy a gonoszul erős Tager.
Haladj a győzelemhez! - Az egyes karakterekre jellemző egyedi megtámadási támadásokkal megdöntheti az ellenfelet. A karaktertől függően az elemek, például a szél és a jég, vagy akár elnyelik az ellenfelek élet erejét.
Tapasztalja meg a nagy felbontású, kézzel rajzolt sprite szépségét 3D háttérrel, mindezt dicsőséges nagyfelbontású formában.
Különböző módok - árkád, Versus, Score Attack, Edzés, Galéria és egy tökéletesen kitöltött Story mód, amely elmondja az egyes karakterek meseit.
Bónusz tartalma - 2 CD értékű OST, összesen 42 zenével együtt!

Adatok
Megjelenés
2014.02.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
H2 Interactive
Cikkszám
DIGI01177
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core2 Duo
Memória: 2 GB RAM
Grafika: nVidia Geforce 7900 / AMD Radeon X1900
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: Közvetlen hang

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/8 / Vista
Processzor: Intel Core i5 / i7
Memória: 4 GB RAM
Grafika: nVidia Geforce 8800 / AMD Radeon HD3700
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: Közvetlen hang
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.