BlazBlue: Calamity Trigger

BlazBlue: Calamity Trigger

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
532 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az első hi-res 2D vadászgép a Guilty Gear sorozat alkotóitól! A BlazBlue egy hagyományos 2D harcos, ahol két karakter vesz részt párbajban. A játék története az erőszakos tanács, a nem hivatalosan a "Könyvtár" néven ismert nézeteltérésről és pusztításról szól, amely egy hatalmat irányít, amely valaha megmentette az emberiséget, de most védő, némelyek szerint elnyomó módon kezeli hatalmát.

A fordulót "lázadónak" hívják, és egy mérkőzés 1-5 "lázadó" -ból állhat. A kör megnyeréséhez az egyik játékosnak vagy cselekvőképtelennek kell lennie a másik ellen, ha különféle támadásokkal kárt okoz az ellenfelek egészségi állapotának nullára csökkentése érdekében, vagy azzal, hogy több fennmaradó egészségi állapota van, mint ellenfelük, miután az óra elfogy. Minden karakternek gyenge, közepes és erős támadása van. Mindegyiknek van egy "egyedi" technikája, úgynevezett meghajtó támadás, amely minden karakternél különbözik.

Főbb jellemzők
12 egyedi batantus közül lehet választani! - Válasszon egy karaktert, amely a saját harci stílusát képviseli, például a villámgyors Taokaka vagy a gonoszul erős Tager.
Haladj a győzelemhez! - Az egyes karakterekre jellemző egyedi megtámadási támadásokkal megdöntheti az ellenfelet. A karaktertől függően az elemek, például a szél és a jég, vagy akár elnyelik az ellenfelek élet erejét.
Tapasztalja meg a nagy felbontású, kézzel rajzolt sprite szépségét 3D háttérrel, mindezt dicsőséges nagyfelbontású formában.
Különböző módok - árkád, Versus, Score Attack, Edzés, Galéria és egy tökéletesen kitöltött Story mód, amely elmondja az egyes karakterek meseit.
Bónusz tartalma - 2 CD értékű OST, összesen 42 zenével együtt!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Verekedős
Megjelenés
2014.02.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
H2 Interactive
Cikkszám
DIGI01177
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ