Black Mirror III

Black Mirror III

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 120 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az elismert horror trilógia utolsó fejezetében a Black Mirror III felveszi azt a helyet, ahol a Black Mirror II izgalmas vége befejeződött.

Nem sokkal ezelőtt Darren Michaels csendes üzletvezető volt egy álmos új-angliai városban. Most, az angliai Willow Creekben, egy megkínzott Darren alig reagál, amikor a rendőrség bilincsét csuklójára csukják be. Az összes bizonyíték rá mutat, és a rendőrség letartóztatta Darren-t mint elsődleges gyanúsítottat egy halálos bűncselekményben. Széles körű kihallgatásnak vetik alá, de Darren zsibbadt a körülötte bekövetkező események miatt, és mély ürességbe vonult. Ezután néhány hetes börtön után Darren megmagyarázhatatlanul szabadon engedi.

De ő nem szabad. Darren továbbra is álmatlan éjszakák, rémálomszerű látomások, valamint a gyilkosság és halál hűvös kísértetének következtében terrorizálódik.

Darrennek most egyedül kell folytatnia kutatását, hogy feltárja, mi történt vele, és felemelje a fátylat homályos múltjára. Mit látott valójában? Mit jelent valójában a kínzó rémálmai? Ki az a titokzatos személy, aki kifizette az óvadékot, hogy szabadon engedje? Milyen démonok fekszenek a kriptában?

Visszatérve a sötét erőkhöz, amelyek a baljóslatú Fekete Tükör kastélyt kísértik, miközben a titkok, rejtélyes titkok és sötét karakterek kísérteties hálója mögött rejlő titkokat keresse. Váltás két játszható karakter között, mivel több mint 100 rendkívül részletes és légköri helyet fedez fel; több mint 50 karakterrel lép kölcsönhatásba a megváltásban.

Merj megtalálni a válaszokat az epikus trilógia éghajlati végső fejezetében - ha egyszer a fekete tükörbe pillant, akkor nem fog tudni elfordulni.
Jellemzők:
Az elismert horror trilógia utolsó fejezetében a Black Mirror III felveszi azt a helyet, ahol a Black Mirror II izgalmas vége befejeződött.
Visszatérve a sötét erőkhöz, amelyek a baljóslatú Fekete Tükör kastélyt kísértik, miközben a kísérteties rejtvények, a titokzatos titkok és a sötét karakterek kísérteties hálója mögött rejlő titkokat keresse.
Váltson váltakozva két lejátszható karakter között, amikor több mint 100 rendkívül részletes és légköri helyet fedez fel, és több mint 50 karakterrel lép kapcsolatba a beváltás megtalálása érdekében.
Merj megtalálni a válaszokat az epikus trilógia éghajlati végső fejezetében - ha egyszer a Fekete Tükörbe pillant, akkor nem fog tudni elfordulni!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2011.06.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI01144
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ