Black Mirror (EU)

Black Mirror (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 261 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Skócia, 1926. Apja öngyilkosságát követően David Gordon életében először keresi fel ősi otthonát. Olyan élet, amelyet hamarosan fenyegetnek azok a sötét titkok, amelyek sok Gordon józan eszét követelték előtte.

Rémálmok és egész életen át ébredő álmok gyötörte Dávidot, attól tart, hogy az ő sorsa lehet apja nyomdokaiba lépni, az őrülethez és a halálhoz vezető úton.

Tényleg van olyan átok, amely kísértette a családját, mint apja hitte?
Dávid feladata, hogy feltárja a szörnyűséges igazságokat, amelyeket a csend és a kő mélysége generációk alatt temettek el. A Black Mirror Castle ajánlatot követel ...


FŐBB JELLEMZŐK:


- Az elismert gótikus-horror kalandsorozat modern újragondolása
- Interakciók látásszerű jelenésekkel, amelyek segítenek többet megtudni családja múltjáról
- Kísérteties légkör, amely az elme borzalmaira összpontosít, EA Poe és HP Lovecraft stílusában
- Kiváló minőségű hangszerelés egy lenyűgöző együttes szereplőitől

A TÖRTÉNET
- Megőrültem, hosszú időközönként borzalmas esze volt.
Edgar Allan Poe

David Gordon soha nem ismerte különösebben elidegenedett apját. Mégis megdöbbentő, amikor behívják családja ősi otthonába, a skót felvidékre, miután apja saját életét vette oda. David nem sokat tud apja utolsó heteiről, de halálának körülményei több mint különösnek tűnnek. Az örökség rendezése csak ürügy Dávid számára, hogy többet tudjon meg arról a kastélyról, amelyben apja nevelkedett, találkozott a soha nem ismert családdal, és rávilágított az apja halálát övező rejtélyekre.

Rémálmok és egész életére ébresztő álmok gyötörte, attól tart, hogy az ő sorsa lehet apja nyomdokaiba lépni

Valóban létezik olyan átok, amely generációk óta kísért a családjában, ahogy apja hitte? Vagy a Black Mirror ház hideg falai között rejtőzködő rejtélyek sokkal szótagabb természetűek?

Dávid feladata, hogy feltárja a szörnyűséges igazságokat, amelyeket a csend és a kő mélysége generációk alatt temettek el.


A JÁTÉKRÓL


"Akik nappal álmodoznak, sok mindent megismernek, amelyek elkerülik azokat, akik csak éjszaka álmodnak."
Edgar Allan Poe

Az eredeti grafikus kalandtrilógiához hasonlóan a gótikus horror műfaj, valamint az őrület és a pszichés szorongás egyedülálló légköre továbbra is a Fekete Tükör középpontjában áll.

Az eredeti trilógia point-and-click játékmenete szolgált az alapja az újragondolt játékmenetnek, amelynek középpontjában a közeli vizsgálat és a lidérces lidércekkel való interakció áll, amelyek a játék főszereplőjét, David Gordont sújtják.
AZ EREDETI TRILÓGIARÓL

- Senki sem választhatja a halálát.
Collier nyomozó, fekete tükör (2003)

Az eredeti kalandtrilógiában Samuel Gordon és Darren Michaels az igazságot kutatják a fekete tükör átka mögött, amely generációk óta kísértette a Gordon családot.

Az elismert eredeti trilógia megalapozta a Black Mirror (2017) alapját.

Sűrű gótikus horror légkör, gazdag vizuális részletek és sötét történet, tele karakterekkel, akik nem olyanok, amilyennek látszanak - Samuel Gordon és Darren Michaels útja ma ugyanolyan magával ragadó, mint a játékok első megjelenésekor.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2017.11.28
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI01138
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ