Black Clover: Quartet Knights

Black Clover: Quartet Knights

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 915 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ebben a varázslatos csata akciójátékban vegyen részt a 4-on-4-es csata csatáiban, és mágikus varázslatokból álló sorozatot dobjon be az ellenfél csapatának legyőzésére. A négy szerep közül egyet vállalhat: Harcos, Gyógyító, Támogatás, Ranged. Használja a szerepét és a varázslatait a lehető leghatékonyabban, és működjön együtt a csapattársaival a csata megnyerésében!

A főhős, Asta az egyetlen fiú, aki nem képes varázslatot használni egy olyan világban, ahol a varázslat minden. E sérelme ellenére Asta barátai segítségével mindenféle akadályt képes legyőzni, és továbbra is arra törekszik, hogy Varázslókirályá váljon.

Ez a játék tartalmaz egy eredeti történetet is, amelyet nem jelenítettek meg a jelenleg lélegzetelállító Black Clover anime sorozatban. Yami Sukehiro, az Asta lovagrend, a Fekete Bika kapitánya hirtelen fiatalabbá válik, ahogy egy titokzatos mágus támadást indít a lóhere királysággal szemben. Csatlakozzon Asta-hoz és barátaihoz, amikor új próbálkozásokra és gyötrelmekre indulnak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
Cikkszám
DIGI01131
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ