Birthdays the Beginning

Birthdays the Beginning

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 948 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A legendás alkotótól, Yasuhiro Wada úrtól (TOYBOX Inc.) a Születésnapok kezdete jön : egy új homokozó játék, amelyben a játékosok kocka alakú világokat hoznak létre, amelyek változatos és egyedi életformákat eredményeznek. Gondos kísérletezéssel a játékosok alakíthatják a földrajzot és megváltoztathatják az egyes világok hőmérsékletét, hogy megteremtsék az élet feltételeit és egy egész ökoszisztéma születését valósítsák meg!

Főbb jellemzők:
A saját világod - Hozz létre bármilyen világot, amelyet el tudsz képzelni! A megdöbbentő hegyektől és az erdők szétszóródásától a szigetekkel teli mélytengerig, alkotásainak nincs korlátozása.

Élet a kezdetektől- Fedezze fel mindent a történelem során, amikor bármilyen formájú és méretű életét elősegíti - az egysejtű szervezetektől a komplex többsejtű életig, beleértve a növényeket, emlősöket, dinoszauruszokat és így tovább!

Ápolja képzeletét - Képzelje el, kísérletezzen, készítsen! Formázza meg bolygóját, és döntse el, hogyan alakul a növény- és állati élet. Két bolygó sem lesz igazán azonos.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2017.05.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
NIS America
Cikkszám
DIGI01121
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ