Bioshock 2 Remastered

Bioshock 2 Remastered

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 625 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A BioShock 2 a pergő FPS játékok és a lebilincselő történetmesélés tökéletes keverékét kínálja. Rapture csarnokai ismét a múlt bűneitől visszhangoznak. Az atlanti partvidék mentén egy szörny ragad el kislányokat és viszi őket Rapture víz alatti városába. A játékosok a város ikonikus lakója, Big Daddy szerepében vehetik üldözőbe a láthatatlan ellenséget, válaszokat keresve és a túlélésért küzdve.
Információ:
Nagy felbontású textúrák, modellek és kezelőfelület
4K Resolution támogatása
A védőpróbák
Befut egy segélykérés: Tenenbaumnak minél több ADAM-re van szüksége ahhoz, hogy megakadályozhassa Sofia Lamb őrült tervét. Csatlakozz a Protector Trials gladiátoraihoz, akik extrém harci kihívások során próbálják bizonyítani, hogy senki sem kezeli náluk jobban a Plasmidokat és a fegyvereket. A próbatételeken aztán küldd oda a Little Sistert egy ADAM-mel megpakolt hullához, és gondoskodj a biztonságáról, amíg begyűjti az értékes szajrét. Közben persze az ellenfelekről se feledkezz meg – sikerül életben maradnod, miközben a Little Sister munkálkodik?

A változatosság kedvéért minden próbatétel során három egyedi Plasmid- és fegyverkiosztásból válogathatsz – a negyedik, bónusz kiosztást akkor kapod meg, ha a másik hárommal már teljesítetted a kihívást.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2016.09.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01093
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ