Bioshock

Bioshock
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 474 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A BioShock olyan akciójáték, amilyennel még soha nem játszottál, teli sosem látott fegyverekkel és taktikákkal. Egy egész arzenál fegyverből választhatsz az egyszerű revolvertől a gránátvetőn át a vegyszerszóróig, de módosítanod kell a DNS-ed is, hogy megalkoss egy még halálosabb fegyvert: önmagad. A beinjekciózható plazmidok emberfeletti képességeket adnak: szórj villámokat a vízbe egyszerre több ellenség megrázásához, vagy fagyaszd meg, majd egy franciakulccsal zúzd szét őket.
Minden találkozás eltérően zajlik le, és nincs két játékos, aki egyformán játszaná végig a játékot.
Módosítsd a tested: bocsáss ki tűzvihart ujjaid hegyéből, vagy eresz szabadjára egy raj karod vénáiban kikelt gyilkos darazsat.
Törj fel készülékeket és rendszereket, fejleszd fegyvereidet és készíts új lőszerfajtákat.
Változtass fegyverré mindent: a környezetet, a tested, tüzet és vizet, sőt még a leggonoszabb ellenségeidet is.
Fedezz fel egy, az óceán mélyén rejtőző hihetetlen és egyedi art deco világot.
BioShock: A penész feltörése
Ingyen letölthető tartalom, mely betekintést nyújt a BioShock látványvilágának megalkotásába. Letöltés (75 MB .PDF)

Adatok
Megjelenés
2007.08.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01087
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:Operációs rendszer: Windows XP (Service Pack 2) vagy Windows Vista, CPU: Intel single-core Pentium 4 processzor 2.4GHz órajellel, Rendszermemória: 1 GB, Videokártya: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya, 128 MB RAM és Pixel Shader 3.0 (NVIDIA 6600 vagy jobb/ATI X1300 vagy jobb, kivéve ATI X1550), Hangkártya: 100% direct X 9.0c kompatibilis hangkártya, 8 GB szabad merevlemez-terület.
AJÁNLOTT:CPU: Intel Core 2 Duo processzor; Rendszermemória: 2 GB; Videokártya: DX 9 - Direct X 9.0c kompatibilis videokártya, 512 MB RAM és Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 GT vagy jobb), DX 10 - NVIDIA GeForce 8600 vagy jobb; Hangkártya: SoundBlaster(r) X-Fi(tm) sorozat (Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 vagy EAX ADVANCED HD 5.0 kompatibilis hangkártyákhoz optimalizálva);
A játék aktiválásához internet-kapcsolat szükséges

AJÁNLOTT:
processzor: Intel Core 2 Duo processzor
RAM: 2 GB
Videokártya: DX 9 - Direct X 9.0c kompatibilis videokártya 512 MB RAM-mal és Pixel Shader 3.0-val (NVIDIA GeForce 7900 GT vagy jobb), DX 10 - NVIDIA GeForce 8600 vagy újabb
Hangkártya: SoundBlaster (r) X-Fi (tm) sorozat (optimalizált használatra a Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 vagy EAX ADVANCED HD 5.0 ​​kompatibilis hangkártyákkal)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.