Bionic Commando: Rearmed

Bionic Commando: Rearmed
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A klasszikus oldalsó görgetés mellett a Bionic Commando Rearmed, a klasszikus NES játék újjáélesztése jelenik meg a PC-n.

20 évvel a 8 bites klasszikus megjelenése után a Bionic Commando Rearmed teljes "2.5D" vizuális megújítással újjáteremti az eredeti világát. A Bionic Commando Rearmed megőrzi az eredeti keveréket és a forgatást egy intenzív 2D-s görgetővel, mindezt egy vadonatúj hangzás hangja alapján, amely a NES remekművének klasszikus 8 bites zenéjén alapul.

A Rearmed azonban sokkal több, mint pusztán újjáépítés - teljesen új módokkal rendelkezik, mint például a 2 játékosos co-op játék, okosabb ellenség AI, új bionikus kar képességek, új fegyverek, nagyobb főnökök és az online rangsor. Hűségesen ragaszkodva a NES játék történetéhez, a Bionic Commando Rearmed Nathan "RAD" Spencer első küldetésének történetét meséli el, amelyet arra küldtek, hogy a foglyul ejtett Super Joe ügynököt vonják vissza a császári kezekből.

Az eredeti történet rajongói számíthatnak a NES verzió minden szereplőjére, valamint az emlékezetes pillanatokra, amelyek a címet olyan népszerűvé tették a rajongók körében. A Rearmed összekapcsolódik a 3D-s „nagy testvérével” is, amely PC-re érkezik, nyithatatlan tartalommal, játékon belüli tippekkel és egy történettel, amely mindkét játékot átfogja.
Főbb jellemzők:
Klasszikus Bionic Commando oldalsó görgetés, új képességekkel, fegyverekkel és főnökeikkel frissítve
2-játékos co-op mód
Teljes modern vizuális és audio felújítás
Játékok közötti kölcsönös átjárhatóság - A Bionic Commando egyes részeinek teljes átépítése, újraépítve, hogy új tartalmakat és tippeket nyújtson a Bionic Commando folytatására
Challenge Rooms - akadálypályák és swing rejtvények, amelyek tesztelik a képességeidet, a legjobb időket pedig az online ranglistán szereplő többi felhasználóval szemben rangsorolva
Top-Down Stages - az eredeti „Enemy Encounter” szakaszok felülről lefelé görgethető játékának visszatérése a klasszikus Commando remixelt zenéjével!
Többjátékos - akár 4 játékos is szembesülhet egy őrült lövöldözéssel és lengéssel!
A játékon belüli művészet, amelyet Shinkiro, a Capcom egyik legtehetségesebb művésze tervez

Adatok
Megjelenés
2008.08.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI01085
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Támogatott operációs rendszer:Windows® XP Service Pack 2 vagy Windows Vista ™
processzor:Intel Pentium 4 2 GHz / AMD XP 2200+
Memória:1 GB RAM
Grafika:128 MB DirectX 9c kompatibilis kártya / nVIDIA GeForce 6600 GT / vagy ATI megfelelő
Hang:DirectX 9 kompatibilis hangkártya
DirectX®:DirectX 9c
Merevlemez:650 MB szabad hely a merevlemezen
perifériák:Billentyűzet és egér, az Xbox 360 vezérlő támogatott
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.