Bionic Commando

Bionic Commando
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 192 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A klasszikus 1988-as Nintendo Entertainment System eredeti, valódi folytatása, a Bionic Commando a bionikusan továbbfejlesztett Nathan "RAD" Spencer visszatérését látja. Az idő nem volt kedves Spencerrel szemben: Öt évvel a császári hősies vereség után a kormány elárulta, hogy szolgálatot tett, bebörtönözte a nem elkövetett bűncselekmények miatt, és halálra ítélték.

Spencer kivégzésének napján a terroristák egy hatalmas kísérleti fegyvert robbantottak fel Ascension City-ben, intenzív földrengést szabadon engedve, amely a várost törmelékké változtatta, és elpusztította lakosságát. A romokban lévő terepen és a város légvédelmi hálózatán jelenleg egy hatalmas terrorista erő irányítása alatt áll, amelynek célja továbbra sem egyértelmű, és az FSA-nak csak egy lehetősége maradt - a vonalak mögötti támadás.

Ez a tökéletes munka egy Bionic Commando számára.

A Bionic Commando a 8 bites eredeti nagyon szeretett swing-and-shoot játékát lenyűgöző 3D-s környezetbe hozza, amely magasodó épületekre, függesztett utakra és egysínű pályákra, mély kanyonokra és puszta sziklafalakra irányul, amelyeket lengő, méretező, hegymászó és fal segítségével haladnak át. - járási technikák.
Főbb jellemzők:
A bionikus kar segítségével lélegzetelállító sebességgel mozoghat a magasodó felhőkarcolók között, rögzítheti a távoli tárgyakat, cipzárolhatja a függő gerendákat és válassza ki a saját útját a játék során
A vízszintes és függőleges környezetben mozgó játékmenet - 3D játék, amely valóban mindhárom dimenziót használja. Teljes multiplayer mód gazdag stat-követéssel annak ellenőrzésére, hogy valódi kommandós vagy alig magántulajdonos
Használja fel a bionikus kar és a következő generáció fizikájának erejét, ha reálisan hatalmas tárgyakat dob, ellenfelet dob, ellenfeleket emeli a levegőbe, vagy széttépi a tájat
Élesítsd fel magad különféle fegyverekkel, amelyek méltóak a Bionic Commando-ra
A főszerepben Mike Patton, a Faith No More volt énekesnője, Nathan Spencer hangja
A svéd GRIN stúdió fejlesztette ki a nagy elismeréssel rendelkező Ghost Recon: Advanced Warfighter sorozat fejlesztői számára
A Bionic Commando kihasználja a Steam Cloud előnyeit azáltal, hogy mentési játékát a felhőben tárolja. Egyszerűen vegye fel ott, ahol abbahagyta, amikor bármilyen számítógépen belép a Steam-fiókjába.

Azok a játékosok, akik mind a Bionic Commando, mind a Bionic Commando Rearmed birtokában vannak, a Bionic Commando három kinyitható eleméhez férhetnek hozzá, köztük a "Retro" Nathan "RAD" Spencer bőréhez, a Prototípus fegyverhez és a Repedés szintű titkos teremhez.

Adatok
Megjelenés
2009.05.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI01084
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Támogatott operációs rendszer:Windows® XP Service Pack 2 vagy Windows Vista® (a szervizcsomag opcionális)
processzor:Kétmagos processzor (Intel® Core ™ 2 Duo 2,4 GHz vagy AMD Athlon ™ X2 5200+ 2,6 GHz)
Memória:1,5 GB RAM
Grafika:DirectX®9.0c / Shader3.0 kompatibilis, VRAM 512 MB (NVIDIA® GeForce & reg 7800 sorozat vagy ATI Radeon ™ X1900)
Hang:DirectX®9.0c kompatibilis hangkártyák
DirectX®:DirectX®9.0c
Merevlemez:8,0 GB szabad hely
perifériák:Billentyűzet és Xbox 360 vezérlő támogatott
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.