BioShock Infinite - Season Pass (DLC)

BioShock Infinite - Season Pass (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 776 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Három DLC-csomagot kaphat hihetetlen kedvezménnyel, amelyet csak a Season Pass tulajdonosai érhetnek el.

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One
Gyere vissza Rapture-hoz egy olyan történetben, amely Bookert és Elizabeth-t a kegyelem bukásának előestéjén hozza a víz alatti városba. Az Irrational Games által fejlesztett stúdióban, az eredeti BioShock és a BioShock Infinite mögött, ez a DLC olyan Rapture funkcióval rendelkezik, mint amit még soha nem látott - egy ragyogó ékszer az óceán fenekén, amelyet szinte a semmiből építettek a BioShock Infinite motorban. A harci tapasztalatokat kiegyensúlyozták és átdolgozták, nagyobb hangsúlyt fektetve a lopakodás és az erőforrások kezelésére, hogy a játékosok eredeti BioShock harci élményt kapjanak, amely egyesíti a BioShock és a BioShock Infinite legjobb részeit. Ez magában foglalja egy új fegyvert, egy régi kedvenc fegyvert az eredeti BioShock-ból, valamint a fegyverkerék, egy új plazmid, az új Gear és a Tears visszaadását.
Fedezze fel a várost, amikor a szépség csúcspontjában volt, találkozzon régi „barátokkal”, és készítsen újakat a Booker DeWitt szemében. Miért vannak Booker és Elizabeth az elragadtatásban? Milyen volt a város, mielőtt minden darabra esett? Ezekre a kérdésekre és a többi kérdésre a válaszok a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 1 oldalon találhatók. Ez a csomag a BioShock Infinite Season Pass-ban található, és új eredményeket fog tartalmazni.

BioShock Infinite: Temetés a tengeren - második rész
Nézze meg a világot Elizabeth szemével a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 részben. Közvetlenül a Tengeri temetés befejezése után - az első epizódban - ez az utolsó epizód Elizabeth szerepébe helyezi Önt, miközben a Rapture-on utazik, hogy megmentse a kishúgát, akit elhagyott. Az Irrational Games által fejlesztett stúdió, az eredeti BioShock és a BioShock Infinite mögött, a Burial at Sea saga folytatása a Rapture még soha nem látott részeit tartalmazza, módosított lopakodás-orientált játékmódot ölel fel, amely új fegyvereket és plazmidokat hoz magával, és magában foglalja szinte minden főszereplő az eredeti BioShock és BioShock Infinite filmekből. BioShock Infinite: Burial at Sea - A második rész az utolsó három BioShock Infinite kiegészítő csomagból, és befejezi a BioShock Infinite és a Burial at Sea történetét.

BioShock Infinite: Összecsapódás a felhőkben
Ez az első kiegészítő csomag nagy hangsúlyt fektet a BioShock Infinite harcra. Kombinálja a fegyvereket, a vigorokat, a fogaskerekeket, a könnyeket és a Sky-Lines oldalakat oly módon, amire soha nem gondoltál, mivel a lehetetlen esélyekkel szemben támaszkodsz. Ez a csomag 60 kihívást jelent négy vadonatúj környezetben. Komplett kék szalag kihívások és oldja fel a koncepció művészetét, voxofonokat, kinetoszkópokat és még sok más a Kolumbiai Régészeti Társaságban. Mássz fel a ranglistákon és szerezz új eredményeket.

BioShock Infinite: Early Bird Special Pack
Ez az azonnali bónuszcsomag négy darab exkluzív felszerelést tartalmaz a BioShock Infinite-hez, egy Géppuska Damage Upgrade-hez, Pistol Damage Upgrade-hez, arany bőr mindkét fegyverhez és öt Infúziós palack, amelyek lehetővé teszik a játékosok egészségének javítását, pajzsának tartóssága vagy képessége a Vigors felhasználására az általuk szállítható sók mennyiségének növelésével.
Megjegyzés: Az Early Bird Special bónuszcsomag csak a Season Pass megvásárlásával szerezhető be.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2013.03.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01102
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ