BioShock Infinite

BioShock Infinite
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 850 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A rossz embereknek eladósodott, életében a vonalon, az amerikai lovasság veteránja és most bérelt fegyverének köszönhetően a Booker DeWittnek csak egy lehetősége van a pala tiszta megtisztítására. Meg kell mentenie Elizabeth-t, egy titokzatos lányt, akit gyermekkor óta bebörtönöztek és bezártak a repülő Columbia városába. Booker és Elizabeth arra kényszerítve egymást, hogy merész menekülésük során erőteljes köteléket alakítsanak ki. Együtt megtanulják kihasználni a bővülő fegyverek és képességek arzenálját, miközben a felhőkben, a nagy sebességű Sky-Lines mentén és a Columbia utcáin harcolnak a zeppelinekkel, miközben túlélik a légi város és a felfedve a sötét titkát.
Főbb jellemzők
A város az égen - Hagyja, hogy az elragadtatás mélysége felszálljon a Columbia felhők között. Technológiai csoda, hogy a repülő város egy gyönyörű és élénk világ, amely nagyon sötét titkot rejt magában.
Valószínűtlen küldetés - 1912-ben állította be a Booker DeWitt bérelt fegyvert egy titokzatos lány megmentésére Columbia égbolt városából, vagy soha nem hagyja életben.
Kínálj, zippelj és öld meg - a város Sky-Lines-jét fegyveres hullámvasutakká alakíthatod, amikor átrepülsz a repülõ városba, és elhárítasz végzetes gyakorlati büntetést.
Tear Through Time - Nyissa meg a könnyeket időben és térben, hogy alakítsa a csatatéret, és forduljon az dagályhoz a harcban, fegyvereket, tornyokat és más erőforrásokat húzva a vékony levegőből.
Erőteljes hatalom - Dobjon fel robbanásveszélyes tűzgolyókat, lőjen villámlást és engedje el a varjak gyilkosságait, amikor pusztítóan erőteljes vigorok rohannak át a testén, hogy mindenki ellen szabaduljon meg.
Egyéni harci élmény - az egyik kezében a halálos fegyverekkel, a másikban a hatalmas vigorokkal, és azzal a képességgel, hogy a Tears időben és térben kinyithassa magát, harcoljon a maga útján a Columbia lebegő városán keresztül, hogy megmentse Elizabettet és elérje a szabadságot.
1999-es mód - A BioShock Infinite befejezése után a játékos kinyithatja az „1999-es mód” nevű játékmódot, amely megtapasztaltabb játékosoknak megkóstolja azt a fajta kialakítást és egyensúlyt, amelyet a hardcore játékosok a 20. században élveztek.

Adatok
Megjelenés
2013.03.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01095
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows Vista Service Pack 2 32 bites
processzor: Intel Core 2 DUO 2,4 GHz / AMD Athlon X2 2,7 GHz
Memória: 2GB
Merevlemez: 20 GB ingyenes
Videokártya: DirectX10 kompatibilis ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000 integrált grafika
Videokártya memória: 512 MB
Hang: DirectX kompatibilis

AJÁNLOTT:
A: Windows 7 Service Pack 1 64 bites
processzor: Négymagos processzor
Memória: 4GB
Merevlemez: 30 GB ingyenes
Videokártya: DirectX11 kompatibilis, AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560
Videokártya memória: 1024 MB
Hang: DirectX kompatibilis
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.