BioShock Infinite

BioShock Infinite

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 195 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A rossz embereknek eladósodott, életében a vonalon, az amerikai lovasság veteránja és most bérelt fegyverének köszönhetően a Booker DeWittnek csak egy lehetősége van a pala tiszta megtisztítására. Meg kell mentenie Elizabeth-t, egy titokzatos lányt, akit gyermekkor óta bebörtönöztek és bezártak a repülő Columbia városába. Booker és Elizabeth arra kényszerítve egymást, hogy merész menekülésük során erőteljes köteléket alakítsanak ki. Együtt megtanulják kihasználni a bővülő fegyverek és képességek arzenálját, miközben a felhőkben, a nagy sebességű Sky-Lines mentén és a Columbia utcáin harcolnak a zeppelinekkel, miközben túlélik a légi város és a felfedve a sötét titkát.
Főbb jellemzők
A város az égen - Hagyja, hogy az elragadtatás mélysége felszálljon a Columbia felhők között. Technológiai csoda, hogy a repülő város egy gyönyörű és élénk világ, amely nagyon sötét titkot rejt magában.
Valószínűtlen küldetés - 1912-ben állította be a Booker DeWitt bérelt fegyvert egy titokzatos lány megmentésére Columbia égbolt városából, vagy soha nem hagyja életben.
Kínálj, zippelj és öld meg - a város Sky-Lines-jét fegyveres hullámvasutakká alakíthatod, amikor átrepülsz a repülõ városba, és elhárítasz végzetes gyakorlati büntetést.
Tear Through Time - Nyissa meg a könnyeket időben és térben, hogy alakítsa a csatatéret, és forduljon az dagályhoz a harcban, fegyvereket, tornyokat és más erőforrásokat húzva a vékony levegőből.
Erőteljes hatalom - Dobjon fel robbanásveszélyes tűzgolyókat, lőjen villámlást és engedje el a varjak gyilkosságait, amikor pusztítóan erőteljes vigorok rohannak át a testén, hogy mindenki ellen szabaduljon meg.
Egyéni harci élmény - az egyik kezében a halálos fegyverekkel, a másikban a hatalmas vigorokkal, és azzal a képességgel, hogy a Tears időben és térben kinyithassa magát, harcoljon a maga útján a Columbia lebegő városán keresztül, hogy megmentse Elizabettet és elérje a szabadságot.
1999-es mód - A BioShock Infinite befejezése után a játékos kinyithatja az „1999-es mód” nevű játékmódot, amely megtapasztaltabb játékosoknak megkóstolja azt a fajta kialakítást és egyensúlyt, amelyet a hardcore játékosok a 20. században élveztek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2013.03.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01095
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ