BioShock 2 (EU)

BioShock 2 (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 846 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Körülbelül 10 évvel az eredeti BioShock eseményei után, a Rapture csarnokai ismét a múlt bűneivel visszhangoznak. Az atlanti-óceán partvidékén egy szörnyeteg elkapta a kislányokat, és visszahozta őket Rapture tenger alatti városába. A játékosok az Elragadtatás legismertebb lakójának, a Nagy Apának a csizmájába lépnek, miközben a leromlott és gyönyörű elesett városban haladnak, láthatatlan ellenséget kergetve a válaszok és a saját túlélésük után.

A BioShock 2 multiplayer gazdag előzményélményt nyújt, amely kibővíti a BioShock fikció eredetét. A Rapture bukása alatt játszódó játékosok a Plincid tesztalany szerepét töltik be a Sinclair Solutions, a Plasmids and Tonics elsőszámú szállítója előtt a Rapture víz alatti városában, amelyet először az eredeti BioShock-ban fedeztek fel. A játékosoknak a BioShock eszközkészlet összes elemét fel kell használniuk a túléléshez, mivel a BioShock élmény teljes mélységét finomítják és átalakítják egyedülálló többjátékos élménnyé, amely csak a Rapture-ban található meg.


Frissítve


Ez a csomag tartalmazza a Sinclair Solutions Test Pack-ot, a Rapture Metro Map Pack-ot, a Kill 'em Kindly-t, a Zigo & Blanche multiplayer karaktereket és a The Protector Trials-t is. A teljes játék szükséges.


Egyjátékos funkciók


- A genetikailag továbbfejlesztett lövöldözők fejlődése : Az innovatív fejlődés új mélységet és dimenziót hoz minden találkozáshoz. Az új elemek, mint például a kettős vezetésű fegyverek és a plazmidok, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy izgalmas kombinációkat alkossanak a büntetésből


- Visszatérés az elragadáshoz: Körülbelül 10 évvel az eredeti BioShock eseményei után játszódik, a történet egy epikus, intenzívebb utazással folytatódik az egyik legmegkapóbb és legfélelmetesebb fiktív világban, amelyet valaha létrehoztak


- Te vagy a nagy apa: Vegye át a BioShock aláírásának és ikonikus szimbólumának irányítását úgy, hogy nagy apukaként játszik, és tapasztalja meg a Rapture legféltettebb állampolgárainak erejét és nyers erejét, miközben hatalmas új ellenségekkel harcol


- A díjnyertes elbeszélés folytatása: Új és egyedi mesemondó eszközök szolgálják a játék egyik legelismertebb történetének folytatását


- A védőperek: Ön megkapja a hívást: Tenenbaumnak nagy szüksége van arra, hogy minél több ADAM-ot lopjon el, hogy segítsen Sofia Lamb őrült tervében. Lépjen be a Protector Trials-be: eszeveszett harci kihívások, amelyek célja a fegyverek és a plazmidok elsajátítása a határig. A cél minden kísérletben egyszerű: vigye kishúgát egy ADAM-ban gazdag holttestbe, és tartsa biztonságban, amíg értékes ADAM-ot gyűjt. Az ellenzék akkor áll be, amikor a kishúgod közeledik a céljához - túléled a támadást? Mindegyik próba három egyedi fegyverrel és Plasmid töltettel rendelkezik, frissen tartva a kihívást, valamint egy negyedik bónusz terhelést, amelyet a játékos kap, amikor az összes eddigi kitöltés befejeződött.


Többjátékos funkciók


- Genetikailag továbbfejlesztett többjátékos: Szerezzen tapasztalati pontokat a játék során, hogy hozzáférést szerezzen új fegyverekhez, plazmidokhoz és tonikokhoz, amelyek felhasználásával több száz különböző kombináció hozható létre, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egyedi karaktert alakítsanak ki, amely megfelel a játékstílusuknak.


- Tapasztalja meg az Elragadtatás polgárháborúját: A játékosok az Elragadtatott polgárok cipőjébe lépnek, és közvetlenül részt vesznek az Elfogást elszakító polgárháborúban.


- Lásd: Elragadás a bukás előtt: Tapasztalja meg az elragadtatást, mielőtt az óceán visszaszerezte volna, és folytassa a harcot az ikonikus környezetek felett olyan helyszíneken, mint a Kasmír Étterem és a Mercury Suites, amelyeket mind az alapoktól átdolgoztak a többjátékosok számára.


- Az FPS veteránok hozzáadják magukat a többjátékos élményhez : A digitális extrémek több mint 10 éves first person shooter élményt nyújtanak, beleértve az Unreal® és az Unreal Tournament® franchise díjnyertes bejegyzéseinek fejlesztését.


- Sinclair Solutions Tester Pack: Várakozás a lehetőségre! Bővítse BioShock 2 multiplayer élményét egy rangfokozattal 50-re növelve a Rank Jutalmakkal, beleértve a fegyverek frissítésének 3. készletét. Élvezze 20 új próbaverziót, 2 új játszható karaktert és 5 új maszkot. Igen! Azt hittük, hogy tetszik ennek a hangja!


- Rapture Metro: Mint egyik értékes Sinclair Solutions tesztelőnk, kifejezetten meghívjuk Önt, hogy élvezze az Újjászületés örömét! De csak akkor, ha valóban elkötelezett és teljes rangú. Azonban minden tesztelő jogosult a Rapture Metro 6 új térképére. Mi a golf hátrányod? Használja ki ezt a lehetőséget, hogy ezzel a friss közelharci móddal fordítsa hátrányát az ellenségéhez, ahol minden tompa tárgy egy golfütő. Nincs rakás.


- Zigo & Blanche: Jelentkezz be a Sinclair Solution Consumer Rewards Programjába, két új karakterrel a BioShock 2 Multiplayer élményben: Mlle Blanche de Glace, a nemzetközileg elismert színésznő, vagy Zigo D'Acosta, a Rapture egyik nagyszerű tengerésze. Menj ki, és kezdd el keresni ezeket a jutalmakat!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.02.09
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01091
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ