Big Day

Big Day

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
964 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Sonic Shield által kifejlesztett és a Zodiac Interactive által közzétett Big Day egy intenzív pixel-art lövöldözős ARPG. A bomlasztó zombi kitörés utáni következményeiben elméjét (és ujjait) az elkísértő élőhalott hordáival szemben fogod kiengedni.
A felülről lefelé mutató nézetet és a villámgyors küzdelmet össze kell építenie és meg kell erősítenie a gémkarok arzenálját, hogy reménykedjen az elveszett lánya megmentésében, valamint hogy pontosan megtudja, mi indította el ezt a rendetlenséget.
Sztori:
Zombies! Csakúgy, mint a filmekben! A társadalom térdén áll, és egyszerű Pancho farmernek át kell mennie a bolygó maradványain, hogy megmentse lányát Lizét. Útközben harcol a titokzatos „Hóvirág” zombi vírussal fertőzött városokon, miközben megbotlik a sokkoló nemzetközi összeesküvésben.
Játék jellemzői:
Villámgyors harc és lövöldözés.
Használja a távolsági és közeli küzdelem támadásainak sorozatát a filmek véres balettjének újjáépítéséhez, mint például a „Kill Bill”, ezzel csökkentve az elméletlen zombi hadsereg csillogó vörös darabokat.

Gazdag részletességű világ A
Big Day lehetővé teszi, hogy gyönyörű pixel-art stílusban csinálja a testét a Manhattan-hídon, vagy bolondokat fúj, miközben megmenti a királynőt a Buckingham-palotában.

Fedezze fel, gyűjtse és túlélje.
Szerezzen be széles körű fegyvereket és tárgyakat, fejlesztve és módosítva azokat, hogy megszerezze magának a szélét, amelyre szüksége van a nagy nap átéléséhez!


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Erőszakos pixelart játék. Vér és vér ábrázolása. Az érzékeny játékosoknak tudomásul kell venniük.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2015.02.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Zodiac Interactive
Cikkszám
DIGI01077
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ