Beyond Blue

Beyond Blue

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 398 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Kék mellett egyjátékos narratív kaland, amely mélyen elviszi Önt bolygónk dobogó kék szívébe.

A közeljövőben fekvő Beyond Blue Mirai, a mélytengeri felfedező és tudós szemével fedezi fel óceánunk rejtélyeit. Legyen része az újonnan létrehozott kutatócsoportnak, amely úttörő technológiákat alkalmaz, hogy az óceánnal láthassa, hallja, és interakcióba lépjen az óceánnal, mint valaha megkíséreltek.

Jellemzők:
Nyolc különböző merülés során felfedezi óceánunk érintetlen világát, és a megértésünk szélén használja a technológiát - tengeri lények nyomon követése, rejtélyek feltárása és az óceánnal való interakció, mint még soha.
Tapasztalja meg a kihívó narratíva teljes hangjátékát - Anna Akana (YouTube), Mira Furlan (Lost, Babylon 5), Hakeem Kae-Kazim (Black Sails, Hotel Ruanda) és Ally Maki (Toy Story 4)
Hallgassa meg egy elbűvölő és szórakoztató hangzást, amely eredeti dallappal és a Miles Davis, a Flaming Lips, az Edisons és még sok más zenével rendelkezik.
Nyisd ki az Ocean Insights nevű tizenhat egyedi mini-dokumentumfilmet, amelyek eredeti felvételeket tartalmaznak és interjúkat készítenek a tudomány vezető óceánszakértőivel

Ugyanazt a befogadó fejlesztési folyamatot alkalmazva, mint amelyet a Soha Egyedül (Kisima Ingitchuna), az E-Line BAFTA díjnyertes játékának az alaszkai natív kultúráról való elkészítéséhez használtak, a társaság a BBC Studios-szal (az elismert Blue Planet II fejlesztői), az OceanX Media, világszínvonalú játékkészítők és a tudomány néhány vezető óceánszakértője, aki olyan élményt készít, amely tükrözi a félelmetes csodát és a rejtett rejtélyt, amely felidézi bolygónk dobogó kék szívét.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2020. 06. 11.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
E-Line Media
Cikkszám
DIGI01069
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ