Beyond Blue

Beyond Blue
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 951 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Kék mellett egyjátékos narratív kaland, amely mélyen elviszi Önt bolygónk dobogó kék szívébe.

A közeljövőben fekvő Beyond Blue Mirai, a mélytengeri felfedező és tudós szemével fedezi fel óceánunk rejtélyeit. Legyen része az újonnan létrehozott kutatócsoportnak, amely úttörő technológiákat alkalmaz, hogy az óceánnal láthassa, hallja, és interakcióba lépjen az óceánnal, mint valaha megkíséreltek.

Jellemzők:
Nyolc különböző merülés során felfedezi óceánunk érintetlen világát, és a megértésünk szélén használja a technológiát - tengeri lények nyomon követése, rejtélyek feltárása és az óceánnal való interakció, mint még soha.
Tapasztalja meg a kihívó narratíva teljes hangjátékát - Anna Akana (YouTube), Mira Furlan (Lost, Babylon 5), Hakeem Kae-Kazim (Black Sails, Hotel Ruanda) és Ally Maki (Toy Story 4)
Hallgassa meg egy elbűvölő és szórakoztató hangzást, amely eredeti dallappal és a Miles Davis, a Flaming Lips, az Edisons és még sok más zenével rendelkezik.
Nyisd ki az Ocean Insights nevű tizenhat egyedi mini-dokumentumfilmet, amelyek eredeti felvételeket tartalmaznak és interjúkat készítenek a tudomány vezető óceánszakértőivel

Ugyanazt a befogadó fejlesztési folyamatot alkalmazva, mint amelyet a Soha Egyedül (Kisima Ingitchuna), az E-Line BAFTA díjnyertes játékának az alaszkai natív kultúráról való elkészítéséhez használtak, a társaság a BBC Studios-szal (az elismert Blue Planet II fejlesztői), az OceanX Media, világszínvonalú játékkészítők és a tudomány néhány vezető óceánszakértője, aki olyan élményt készít, amely tükrözi a félelmetes csodát és a rejtett rejtélyt, amely felidézi bolygónk dobogó kék szívét.

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
E-Line Media
Cikkszám
DIGI01069
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 x64
Processzor: Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 @ 3,5 GHz vagy azzal egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 730 vagy AMD R9 270
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 10 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.