Best Buds vs Bad Guys

Best Buds vs Bad Guys
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 541 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Apa és 11 éves fia által létrehozott Best Buds egy 2D-es run'n'gun, ahol össze kell állnia és meg kell küzdenie doktor Jushaan csavart zsenialitásának rossz alkotásait, és el kell menekülnie a digitális börtön dimenziójából. Utazzon 11 különböző világba, mind a klasszikus 16 bites stílusban bemutatva, fülbemászó, chipes hangzású zeneszámmal és sok felső fegyverrel!Változatos és ötletes arcade platformer, tele robbantási akciókkal és rengeteg felfedezéssel, hogy felfedje a titkokat és a rejtett területeket!
Fedezze fel a speciális energiaellátást, mint például tankok, gördeszkák, aknák, TNT, óriási rügyek, mini rügyek, banánnapalm, halálfánkok és még sok más!
Készítsen őrülten hatalmas, ostoba és egyszerű halálos fegyvereket a gonosz hadsereg legyőzéséhez és az új területekre való belépéshez. Szereljen fel zsugorodó sugarakat, lézereket, jégkrém-robbantókat, hangrúdfegyvereket, elhelyező rakétákat és még sok minden mást!
Gigantikus gonosz főnökök és több mint 100 változatos ellenség harcolni, sokan frissek a tizenegy éves fiú képzeletéből.
11 különböző világ, pixelekkel ellátva 16 bites arcade gép stílusban, rengeteg modern érintéssel, beleértve a részletes háttér animációt, a többrétegű parallaxot, az időjárást és a speciális effektusokat.
Ismételje meg a játékot egy teljesen új szintű kihívással a REPLAY + módban.
Mivel ez egy Super Icon játék, rengeteg hivatkozás található a klasszikus játékokra, mint például a Ghosts 'n Goblins, a Green Beret, a Bionic Commando, a Black Tiger és még sok minden más!
Időnként a leginkább addiktív játékokkal kapcsolatos ötletek nem tradicionális forrásokból származnak, például a fejlesztői csapatok ötletbörze-gyűlésein. Ehelyett organikusan felbukkannak. Ebben az esetben a Best Buds vs Bad Guys egy játékfejlesztő apa és 11 éves fia 2D futású n-fegyvere, amelynek mögött van egy speciális üzenet. Richard és Lucas egyaránt szeretik a klasszikus pixel art játékokat, és mindig együtt akarták kidolgozni egy ilyen műfajú játékot.

"Mi egymásnak a legjobb rügyeknek nevezzük, és valóban együtt akartunk létrehozni egy játékot. Mindketten szeretjük a klasszikus pixel art játékokat; hűvös dolgok felfedezése és felfedezése, sok naszti felvétele! Tehát innen született a koncepció, egy játék a csapatmunkáról. , harcol a rossz fiúkkal, és ostobán hatalmas fegyvereket és hatalmi erőket használ fel. Játék a jóval a gonosz felett és a barátságról, a nehézségek leküzdéséről és a rossz fiú fenekéről! "

"Hiteles retro élményt akartunk létrehozni, amely felhívja a figyelmet Lucas ötletes ötleteire az ellenségekre és a szintekre, és a csodálatomra és a szerelemre a klasszikus 80-as évek / a 90-es évek elején arcade gépekről, például Contra, Ghosts 'n Goblins, Green Beret, Mega Man, Bionic Commando. és több."
A NAGY SAROK
Szeretjük témájú ellenségeket és tematikus szinteket; és ez teljes kijelzőn látható a Best Buds-ban! Minden ellenséget és főnököt szeretettel készítettek, hogy külön megjelenés, téma és személyiség legyen.
És mi is szeretjük a sokféleséget és a sokféleséget - tehát ezért több mint száz pixelt képeztünk, Nasty!

Adatok
Megjelenés
2016.12.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Plug In Digital
Cikkszám
DIGI01063
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP SP2 +
Processzor: SSE2 utasításkészlet támogatás.
Memória: 512 MB RAM
Grafika: DX9 (2.0 árnyékoló modell)
DirectX: Verzió: 9.0c
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.