Besiege

Besiege

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 813 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csata a többi játékos ellen az egyedi arénákban, vagy csapata barátaival, hogy elpusztítsák a lovagok seregeit, megsemmisítsék erődöidet és zsáktelepeket, ha átjutnak a Multiversebe!
Töltse le más játékosok háborús gépeit, szintjeit, bőrét és még a modjait is a Steam műhelyen keresztül, hogy tovább testreszabhassa játékélményét!

Nem találja meg azt, amit keres? Építsd meg magad! A szintű szerkesztőben eldöntheti, hogy a játékosok hova születnek, mi a cél és hogyan néz ki. Juh és paraszt hozzáadása bizonyos szintű varázsságot eredményez a játékban, de az íjászok vagy a jak-bombák kihívják a játékosokat, amikor megpróbálják teljesíteni a célt.

Még mindig keres még? Bővítse a Besiege élményét saját modók létrehozásával vagy a meglévő modellek letöltésével a műhelyből. A modok lehetővé teszik egyedi géptömbök, szintű objektumok, szintű logika és még sok más hozzáadását!

Élvezze gyermekkori fantáziáit a Besiege világában!Alapvető jellemzők:

Egyjátékos kampány - kihívást jelentő egyjátékos kampány, 54 szinttel. Hódítsd meg a 4 különféle témájú szigetet, és nyerj győzelmet a Besiege világában.

Többjátékos PVP és Co-Op - Haladj fejjel szemben az epikus háborúgépek elleni harcban, vagy versenyezz a barátaiddal a célok és a szint elérése érdekében. Együttműködnek a célok meghódításában, a rejtvények kitöltésében és a hulladékok eldobásában az erődökbe és a seregekbe.

Nyitott homokozó - rendetlenkedjen a nyílt homokozó környezetben a barátaival, építsen szokatlan gépeket és szabadidőben bántalmazza a szint lakóit.

Szint szerkesztő - Építsen új szinteket barátaival, vagy kérje meg barátait, hogy valós időben teszteljék a szintet, amíg építed! Kastélyokat építhet, hadseregeket hozhat létre, egyedi játékmódot és célokat tervezhet, vagy a logikai szerkesztővel élvezheti szintet.

Egyéni bőr - Módosítsa a számítógép megjelenését a testreszabott bőr használatával.

Mod támogatás - A Besiege számára mod készítés még soha nem volt ilyen egyszerű, a kiterjedt dokumentáció segít az indulásban.

Műhelyintegráció - Gépek, bőrök, szintek és modok megosztása és letöltése a Steam Műhelyen.

Lokalizáció - A Besiege hivatalosan támogatja a 9 nyelvet;
- Angol
- francia
- német
- spanyol
- japán
- koreai
- portugál
- orosz
- egyszerűsített kínai

eredmények - széles körű elérhetőség az Ön számára.
Felhő-megtakarítás - Soha ne veszítse el a szintbeli haladását vagy a remekműveit.

Ellentmondás:
Majdnem 10 000 taggal biztosan talál segítséget az építéshez, a modernizáláshoz, a nyúzáshoz, és ha kihívást keres, akkor részt vehet az egyik épületben versenyeken.
A Discord közösség remek hely arra, hogy más embereket találjon a többjátékos játékokhoz!

Kattintson ide, hogy csatlakozzon a Besiege Közösségi Ellentmondáshoz

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2015.01.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Spiderweb
Cikkszám
DIGI01062
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ