Beholder

Beholder

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
547 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük a zord disztopikus jövőben.
A totalitárius állam a magán- és a társadalmi élet minden szempontját ellenőrzi.
A törvények elnyomó jellegűek. A felügyelet teljes. Az adatvédelem halott.

Ön egy apartmanház államilag telepített vezetője. Napi rutinja magában foglalja az épület kedves helyének biztosítását a bérlők számára, akik jönnek és mennek. Ez azonban egyszerűen egy homlokzat, amely elrejti az igazi küldetését ...Elsődleges feladata az, hogy titokban figyelje a bérlőket és hallgassa meg beszélgetéseiket. A lakásokat távol kell tartózkodnod, meg kell keresni a vagyonukat mindazok miatt, amelyek veszélyeztethetik az állam hatalmát, és PROFILIZálniuk őket feletteseik számára. Mindenkinek be kell jelentenie mindenkit, aki képes megsérteni a törvényeket, vagy felvetheti a hatóságoknak az állam elleni felforgató tevékenységeket.

Ön egy fogas egy totalitárius gépen a saját családjával, akinek is vannak szükségei. Ön ragaszkodik az emberiségéhez és fedezi fel a bérlőit? Vagy túlélsz azzal, hogy hű maradsz a rezsimnek? A választás a tiéd.

Jelentetheti egy apa gyanús tevékenységeit, de árva gyermekeinek. Vagy visszatarthatja az illegális tevékenységeinek részleteit, és lehetőséget adhat neki, hogy a dolgok rendben álljanak? Vagy zsarolhatja, hogy valami pénzt szerezzen a családjának.

A játék közben sok karakterrel fog kölcsönhatásba lépni, és tucatnyi küldetést teljesíthet. Olyan döntéseket hoz, amelyek befolyásolják a történet kibontakozását. Ez a játék számos végének egyikéhez vezet - az a végzés, amelyet megszereztek!FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Stratégia
Megjelenés
2016.11.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Alawar Entertainment
Cikkszám
DIGI01051
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ