Beat The Game

Beat The Game
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
956 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Beat the Game a játékosok felé utazik Mistikkel, a Beat The Game hősével, hogy felfedezzék azt a titokzatos, elvont univerzumot, amelybe egy motorkerékpár-összeomlás után találkozik. Mistik azonban nem szokásos hős - zenei producer. Megbízható felvevőjének segítségével Mistiknek össze kell gyűjtenie a Beat The Game gyönyörű, álomszerű környezetében szétszórt mintákat a végső pálya létrehozása érdekében. Az előkelő ház és techno producer, Marc Houle gólt szerez a hangszeren, ezzel biztosítva, hogy a játékos mindig képes legyen ragaszkodni a saját klubjához.

A dobott botokkal és a fém kőjeivel kezdve a Beat The Game környezetét rengeteg hang és tele színes karakterek látják el. Amikor felfedezel egy ködös, szürreális világot, és érdekes hangokat fedez fel, fokozatosan felállít egy mintavételi könyvtárat. Repedés után nyissa ki a szekvencerét, és a játék hangja életre kelt, így a mintákat bármilyen tetszőleges kombinációban felhasználhatja, kezdve a lágy, poros hengerektől a vidám, savas házig.

Nem versenyez senkivel a Beat the Game játékban . Senki sem üldöz téged, senkit sem lehet megölni. Szánjon időt, keverje össze a hangjait, kipróbálja a különböző kombinációkat, és élvezze a saját hangzását.

A Beat the Game nem játék, amelyet verni kell, hanem egy út a ritmusba.Főbb jellemzők:
* Eredeti hangok és zenei kompozíciók

* Valós idejű filmminőségű filmes forgatókönyvek

* 8-csatornás hangkeverés 24 felfedezhető hang opcióval + effektusok

* Játssz egérrel és billentyűzettel vagy játékvezérlővel

* 4K felbontás támogatás

Adatok
Megjelenés
2017.09.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Worm Animation
Cikkszám
DIGI01041
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP, Vista, 7, 8, 10 vagy újabb
Processzor: Intel® Core ™ 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom ™ X3 8750 vagy annál jobb processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: A videokártya legalább 256 MB-os legyen, és DirectX 9-kompatibilisnek kell lennie a Pixel Shader 3.0 támogatásával
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 1200 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.