Beast Quest

Beast Quest
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
831 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vágj bele az elképesztő akció-kalandba és mentsd meg Avantia királyságát a pusztulástól. A népszerű fantasy regényeken alapuló Beast Quest először teszi tiszteletét Steam progresszív történetvezetésével, élettel teli világával és számtalan ellenállhatatlan kihívásával.

* Drámai, hihetetlen utazás. Fedezd fel a látványos környezetet és szabadítsd fel a varázsló, Malvel sötét mágiája alól az állatokat küldetésed során!

* Akciódús harc. Ütközz meg veszélyes lényekkel és hatalmas fenevadakkal a főszörnyek elleni harcok során, fürge mozdulatokkal hárítsd ellenségeid csapásait, térj ki előlük, majd támadj!

* Kidolgozott fejlesztések. Fejleszd az életerőd, támadási és védekezési képességeidet a képességfa segítségével és szerelkezz fel hősöd tulajdonságait feljavító eszközökkel!

* Kincsek földje. Fedezd fel a havas csúcsokat és félelmetes rengetegeket, eredj ősi ereklyék és elveszett kincsek nyomába!

* Kihívások százai. Vállald el a számtalan mellékküldetést és deríts fényt Avantia titkaira!

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Maximum Games
Cikkszám
DIGI01034
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMUM:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Processzor: 2.0 GHz Intel or equivalent AMD dual-core processor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Nvidia Geforce GTS 450 Series, AMD Radeon HD 6770 graphics card or better (min 1GB VRAM)
Tárhely: 5 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.