Bayonetta

Bayonetta

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 825 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A PlatinumGames legendás rendezője, Hideki Kamiya, a Resident Evil és az Devil May Cry hírnévből a SEGA hozza a PC-re minden idők egyik legelismertebb karakterjáték játékát.

Bayonetta. Az ősi boszorkányklánok utolsó túlélője, akik megőrzik az egyensúlyt a világos, sötét és a káosz között. Azért, hogy megvédje magát - és a világot, ahogy ismertünk -, a Bayonetta felfedezték és újjáéledték 500 év után, és kataklizmikus következményekkel járó eseményláncot váltott ki.

Egyenesen a csata felé tolódva, csak egyetlen nyomával a múltjára, Bayonetta fel kell fedeznie az igazságot, és harcolnia kell a jövőért. Ijesztő hódításának köszönhetően számtalan angyali ellenség és óriás ellenség néz szembe egy 100% -os tisztaságú játékban.

A PC-n lévő BAYONETTA A VEZÉRLŐVEL KAPCSOLATOSAN A legjobb.Jellemzők

Halálos kegyelem
Csábító, stílusos és minden fellépésű hősnő, bárkivel szemben a játéktechnikában, a Bayonetta készen áll arra, hogy az érzékszerveit a végére tegye.

Climax Action
Over-the-top fellépés extrém környezetben, folyamatos magas feszültséget és izgalmat eredményezve - a Bayonetta a műfajt új intenzitású birodalmakba tolja.

Az extravagáns Combat
Bayonetta lenyűgöző fegyverek arénálát látja el egy intuitív és folyékony harcrendszeren keresztül, felszabadítva a halálos kombókat és a pusztító eredményekkel járó speciális támadásokat.Természetfeletti hatalmak
Engedje szabadon az olyan félelmetes kínzási támadásokat, mint például a Iron Maiden, a giljotin és más, hogy elhárítsák az ellenségeket, és pokolba küldjék őket.

Teljes Steam támogatás
Steam eredmények, Steam Cloud mentés, kereskedési kártyák, ranglisták és nagy kép mód.

Továbbfejlesztett PC-grafika opciók
Kinyitott felbontás akár 4K-ig, anti-aliasing, anizotropikus szűrés, SSAO megvilágítás, méretezhető textúra és árnyékminőség és még sok más.

Az angol és a japán hangátvitel
bármikor, szabadon válthat a nyelvek és a feliratok között.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017.04.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI01023
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ