Battlezone: Combat Commander

Battlezone: Combat Commander

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 512 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Miután az ellenség leborult, az USA és Oroszország feladja űrversenyét és egyesíti erőit a közelgő idegen támadás ellenére. Összeállítva az elit Nemzetközi Űrvédelmi Erők létrehozására, toboroznak téged az ellenállás vezetéséhez, mielőtt a teljes pusztítást elbocsátják az emberiségre.

A Naprendszer háborúban van. Vegye át a parancsot.

Battlezone: A Combat Commander újjáépíti az FPS-RTS klasszikus Battlezone II-t csekély új látványtervekkel, vadonatúj eredményekkel, Steam Workshop támogatással és még sok minden mással!

Harcolj 24 intenzív küldetés, több mint 6 egzotikus élő világ között, harcolva a csatatéren a kritikus bio-fém számára, amelyet erős egységek, tornyosító védekezők és létfontosságú létesítmények létrehozására használtak fel.

A BATATALION KEZELÉSE
Több mint 30 egyedi egységtípus irányítása, a halálos tartályoktól és a kemény földi egységektől kezdve a magasan járó gyalogosokig és a könyörtelen légitámogatásig, és szembenézni az ellenséggel intenzív első személyes harcban.

FELHASZNÁLOTT AI
egységek megtanulják és fejlesztik a harci tapasztalatokat - az új egységek harcolnak, mint a toborzók, míg a tapasztalt egységek sokkal hatékonyabbak a harcban, strafing manőverek végrehajtásával, a helyzetnek megfelelő fegyverek kiválasztásával, vagy szükség esetén akár visszavonulással.

REMASTERED VISUALS
Tapasztalat Battlezone: Harcolj a Commander- rel, mint még soha, egy teljesen új DX11 megjelenítővel, shader-alapú rendereléssel és egy teljesen retextrált és előkelő terepen.

GO FEJ A FEJHOZ
Hívja meg barátait többjátékos multiplayer tapasztalatokra, ideértve a klasszikus Deathmatch módot és az MPI szövetkezeti módot, ahol a játékosoknak együtt kell működniük a győzelemért a támadásaik, a védekezésük és a selejtgyűjtés kezelésével.

MOD TÁMOGATÁS
Élvezze az egyedülálló közösség által létrehozott tartalmat a modok támogatásával, például új egyjátékos és többjátékos térképmodulok, új járművek, HUD-ok, eszközök, egyedi szkriptek és még sok más.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2018.03.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI01022
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ