Battlezone 98 Redux

Battlezone 98 Redux

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 813 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A minden idők egyik legnagyobb sci-fi stratégiai játékának visszatér a 2016. tavasz, remastered látványtervekkel, online multiplayer játékkal, és közel korlátlan mod tartalommal a Steam Workshopból.

Írja be az 1960-as évek alternatív elképzelését, ahol a „űrverseny” nem más, mint az USA és a Szovjetunió Oroszország közötti rejtélyes idegen bio-fém elleni bolygóközi háború fedezete.

Vedd át a sereg elegáns nehéz támadó tartályait, sztrájkálj hajókat, APC-ket és így tovább, és pusztítsd el a melegített lövedékeket a küldetésedben, hogy robbanthatod ellenségedet a Hold, a Mars, a Vénusz, a Titán, az Io és az Europa oldaláról.

Vágja meg a kritikus bio-fém csatatéreit, telepítsen erőteljes védelmet, fejlett létesítményeket építsen fel, és mindegyik csatát epikus konfrontációvá tegye.

A Battlezone 98 Redux forradalmian újult, újjáélesztett és remasztrált keveréke az izgalmas első személyes fellépés és a feszült RTS játékmenethez elengedhetetlen most, mint valaha.
JELLEMZŐK
Kritikusan elismert RTS:
Parancsolja a csatatérre, és küzdjön járműről járműre a magával ragadó első személyes pilótafülke nézetéből.
Engedje szabadon a gépesített pusztítást egy hatalmas taktikai arzenállal, beleértve Howitzereket, MAG ágyúkat, hidegfúziós lézereket, a Day Wrecker tüzérséget és még sok minden mást.
Testreszabhatja és megerősítheti alapjait a földtől kezdve a gyárakkal, erőművekkel, laktanyákkal, páncélokkal, parancsnoktornyokkal és halálos védekező tornyokkal.

Két robbanásveszélyes kampány:
Játssz amerikai vagy szovjet erõként két különálló egyjátékos kampányban, 29 küldetéssel 7 különféle bolygó-környezetben.

Karcsú
, megújult látványtervek : Játsszon a Battlezone 98-at úgy, ahogy kellett volna, HD-ben teljesen átalakított járművekkel és épületekkel, fokozott megvilágítással és árnyékokkal, javított részecskehatásokkal, továbbfejlesztett animációkkal, méretarányos terepen és még sok minden mással.

Online multiplayer 2-8 játékos számára :
Tapasztalja meg a „Deathmatch” klasszikus rohanását, vagy próbálja ki képességeit egy eszeveszélyes eszes csatában „Stratégia” módban.

Steam Workshop Mods:
Csatlakozzon a közösséghez közel két évtized alatt, és élvezze a szinte korlátlan új tartalmat a modok támogatásával, például új egyjátékos és többjátékos térképek, új járművek, új HUD-ok, egyedi szkriptek és még sok más.

Térképszerkesztő:
Még nem modder? Készítsen saját egyedi multiplayer arénákat a beépített térképszerkesztő eszközzel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2016.04.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI01020
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ