Battlestations: Midway

Battlestations: Midway

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 292 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Battlestations: A Midway egy óriási akciójáték, amely hatalmas légi, tengeri és tenger alatti csatákba sodorja a játékosokat Pearl Harbortól Midwayig. A játékosok hatalmas flottatámadásokat irányítanak, és közvetlen, valós idejű irányítást tartanak a csatában minden repülőgép, csatahajó és tengeralattjáró felett.

Battlestations: A Midway intenzív harmadik személyű akciókat kever az epikus, nagyszabású tengeri harcokkal, és életre hívja a második világháború nagy csendes-óceáni csatáit. A Pearl Harbour káoszától kezdve a Fülöp-szigeteken, a Jáván és a Korall-tengeren át a midwayi epikus csatáig.

Az innovatív játékmenet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több mint 60 különböző hadihajót, repülőgépet és tengeralattjárót közvetlenül irányítsanak egy harmadik személy szemszögéből. A játékosok azonnal átválthatnak és irányíthatják a csata szinte minden járművét.

A játék 11 nagyszabású kampányt tartalmaz, 12 bónusz kihívás küldetéssel.


JELLEMZŐK:

 

- Forradalmi játékmenet: Tapasztalja meg az epikus második világháborús harcokat több szempontból, miközben több tucat egység között ugrál, pilótaként, lövészként, tengeralattjáró-kapitányként vagy akár szállító flotta parancsnokaként játszik.

- Hatalmas légi, tengeri és tenger alatti csatatérek: Minden csata egyszerre zajlik a levegőben, a tengeren és a tenger alatt.

- Flotta mozgása és bármely jármű egyéni erőfeszítései kritikusak a sikerhez.

- Hatvan hadihajó: Jellemzők a Wildcat és a Zero Fighter repülőgépek, a Dauntless Divebombers, a B17 és B24 bombázók, az USS Lexington és a USS Yorktown hordozók, valamint a japán hírhedt szuper csatahajó, a The Yamato.

- Realizmus: Az élvonalbeli grafika életre kelti a Csendes-óceánt és a szigetláncokat buja valóságos környezettel, dinamikus időjárási hatásokkal, hihetetlenül részletes járművekkel és fegyverekkel.

11 hatalmas kampány, 12 bónusz kihívás küldetéssel és magával ragadó történet.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2007.01.30
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI01005
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ