Battlefleet Gothic: Armada - Tau Empire

Battlefleet Gothic: Armada - Tau Empire
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az idegen Tau birodalom gyorsan terjeszkedett az egész galaxisban, a magasan fejlett technológia támogatásával és a Nagy Jó filozófia iránti teljes elkötelezettség által. Flottáik nagy távolságra vannak kitűnőek, ha erõs fegyverek messzirányú károkat fedeznek távolról. Képzett Tau admirálisok kiküszöbölhetik az ellenséges flotta nagy részét, mielőtt még beszállási távolságra eljutnának. A tau-k széles skálájához férhetnek hozzá frissítések és tulajdonságok széles skálájához, hogy még tovább javítsák torpedóikat és hadműveleteiket.

Ez a DLC lehetővé teszi, hogy Tau birodalomként játsszon, teljesen új hajókkal, kasztokkal és játékmechanikával, valamint az egyedi Warfare rendszerrel.
Kiegészítő hajók
A segédhajók magasan specializálódtak, és a Tau flottán belüli rést betöltő szerepeket tervezték. Különleges funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek minden hajóra jellemzőek:
Kroot Warsphere - Battle Cruiser, amely bármilyen szögben képes lőni, és szinte minden kritikus károktól átjárhatatlan. Nem fordulhat el, kivéve, ha az 'All Ahead Full' parancsot új irányba adják.
Nicassar Dhow - kísérőhajó , amelyet csak a Tau hajók speciálisan továbbfejlesztett képességein keresztül lehet bevetni.
Bastion Demiurg - olcsóbb Battle Cruiser, amely gyengébb, de rendelkezik 4 ügyességi résidővel a flotta támogatásához.
Stronghold Demiurg - drága Battle Cruiser statisztikákkal, amelyek majdnem megegyeznek a csatahajók statisztikáival.
Hadviselési rendszer száma
A Tau frakció egyedülálló módon a játékosok dönthetnek a közelgő csata átfogó stratégiájáról a küldetés alatt, különleges bónuszokat nyújtva. A hadviselést a játékos választja ki a telepítési szakaszban, és utána nem módosítható:
A Mont'Ka Path –A csataruhákat támadások során használják. Ez csökkenti az ellenséges csapatok értékét 5-szer, és megnégyszerezi a célzott alrendszer elpusztításának esélyét (ez vonatkozik a fegyverekből származó kritikus károkra is).
Kauyon út - A flottája sokkal pontosabbá válik hosszú távon. Minden hajó pontossági vesztesége 3k egységenként 5% -kal csökken, a 6k egységtartománytól kezdve.
kasztok
A Kasztok alkotják a Tau Birodalom kedvező rendszerét. Az egyes hajóknak csak egy kasza lehet, de a flottájában nem létezik különféle kasztustípusok száma. Mindegyik kaszt típus egy meghatározott szerephez tartozik:
Tűz kaszt - A közeli fellépésre tervezett tűz kaszt hajók ideálisak előtársaságokként való fellépésre, míg más hajók távolról tüznek.
Vízkaszt - Sokoldalú kaszt, aktív készséggel, amely Nicassar Dhow kíséretét hívja meg, és egy passzív, aki bónuszt nyújt.
Föld kaszt - A nyers tűzerőre összpontosítva a Föld kaszt hajók kísérleti vasúttal és további frissítési nyílással vannak felszerelve.
Légi kaszt - A Grants fokozza az agilitást a sebesség és a manőverező képesség növelésével, valamint egy speciális passzív frissítéssel, amely jelentősen csökkenti az ellenség pontosságát, miközben a hajó különleges manővereket hajt végre.

Adatok
Megjelenés
2016.09.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI00993
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (csak 64 bites verziók)
Processzor: AMD FX-4100 X4 (3,6 GHz) / Intel Core i5-2500 (3,3 GHz)
Memória: 4096 MB RAM
Grafika: 1 GB, DirectX 11, AMD Radeon HD 6850 / NVIDIA GeForce GTX 560
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Internetkapcsolat szükséges az online játékokhoz és a játékok aktiválásához

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (csak 64 bites verziók)
Processzor: AMD FX-8350 X8 (4,0 GHz) / Intel Core i7-3770 (3,9 GHz)
Memória: 8192 MB RAM
Grafika: 2 GB, DirectX 11, AMD Radeon R9 270X/NVIDIA GeForce GTX 760
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Internetkapcsolat szükséges az online játékokhoz és a játékok aktiválásához
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.