Battlefleet Gothic: Armada

Battlefleet Gothic: Armada

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 746 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Battlefleet Gothic: Armada az RTS videojáték adaptációja Games Workshop klasszikus asztali játék, ragya a káosz, Imperium, Eldar, és Orks egymás ellen zsigeri tér-csaták.

Az Unreal Engine 4-en kifejlesztett Battlefleet Gothic: Az Armada minden olyan hajó mély kezelését kínálja, amely a játékos flottáját alkotja, csaták közben és között. A leggyorsabb fregattoktól a hatalmas, mérföld hosszú csatahajókig a játékos testreszabja hajóinak minden aspektusát: fegyveres, védelmi és támogató alrendszereket, de legénységet, kapitányokat és még sok minden mást is ... mindegyik testreszabás hatással van a a hajó és a csata során elérhető különleges képességek. A csatától a csataig a túlélő hajók admirálisai és legénysége tapasztalatokat és promóciókat kapnak, javítva a hajók jövőbeli, nagyobb és veszélyesebb csatákra való felkészültségét.

Ezen felül egy kiterjedt multiplayer mód, állandó flottákkal, ahol akár 4 játékos is harcolhat egyszerre. A Battlefleet Gothic: Armada egy nagy történeti kampányt is tart, amely a 12. Fekete Keresztes hadjárat során zajlik, és a játékosokat a gótikus háború közepére helyezi, amely az Imperium között zajlott. és Abaddon a despoiler. A játékosok minden harc középpontjában állnak, és óriási hajók flottáinak parancsnokává válnak, amint a káosz egy meglepő támadások sorozatát engedi meg az Imperium világok ellen - ez a 20 éves háború kezdete az ágazatban.Kiterjedt egyjátékos kampány a gótikus szektorban.
Négy frakció a parancsnokságra, mindegyik saját erősségeivel és képességeivel.
A taktikai PVP multiplayer végtelen újrajátszhatóságot kínál.
Hatalmas sor hitelesen újjáépített Battlefleet gótikus hajókból.
Valós idejű stratégiai élmény, amely megőrzi a taktikai csataflotta gótikus elemeinek sokaságát.
Rengeteg elkötelezett készség, hogy kitöltse a játékos arzenálját.
Frissítsd és alkalmazd készségeket a Port Maw portálon

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RTS
Megjelenés
2016.05.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI00992
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ