Battlefield Hardline Premium Pack

Battlefield Hardline Premium Pack

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

2 705 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Ennek 
Battlefield Hardline Premium tag, akkor várom, hogy négy Super jellemzők, amelyek célja, hogy a játékélmény gazdagabb és személyre szabott.

Ezen felül a Battlefield Hardline Premium tagjai négy digitális bővítőcsomagot élvezhetnek, amelyek teljesen új multiplayer térképeket, módokat, járműveket és játékon belüli tartalmat tartalmaznak. Ne feledje: 2 hetes előnyt kap * ezekkel a bővítésekkel, ha megy a Premium .

Battlefield Hardline: Bűnügyi tevékenység  - A  játékosoknak hírnevet kell szerezniük a gyors ütemű, nagyon roncsolható új térképeken, amelyek kis időtartamú bűnügyi munkákkal vannak tele. Elérhető 2015 nyarán.

Csatatéri keményvonal: rablás  - Szedje le az ellenzéket fejjel, és haladjon át a legfontosabb helyszíneken, nagyszerű filmes akcióval. Elérhető 2015 nyarán.

Battlefield Hardline: Getaway  - Ez egy eszeveszett, nagy sebességű hajsza, amely mélyebbre meríti a játékosokat. Elérhető 2015 őszén.

Battlefield Hardline: Betrayal  - Minden műveletben van egy patkány, és a játékosoknak meg kell találniuk, hogy kiben bízhatnak meg. 2016 elején kapható télen

Jellemzők

  • Maszkok - Új játékos maszkok, egyedi játékélményekkel, amelyek az egyes maszkok témájához kapcsolódnak.
  • Gun Bench - Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy vizuálisan testre szabják fegyvereiket, és fegyverenként nyomon kövessék öléseiket.
  • Versenyképes játék - A versenyképes játék támogatása a Battlefield Hardline Premium révén - csak a versenyeken és a létrákon érhető el.
  • Legendary Status - A teljes progressziós rendszer visszajátszhatóságát biztosítja
  • Két héttel korai hozzáférés az összes bővítőcsomaghoz
  • 12 arany harci csomag
  • Új testreszabási lehetőségek, köztük fegyverek, lőszerbőrök és még sok más Battlefield Hardline Premium exkluzív játékbeli termék
  • Prioritási pozíció a kiszolgálói sorokban
Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.03.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00981
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ