Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

3 185 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Készülj fel egy vadonatúj háborúra, mert a DICE rendkívül népszerű online lövöldözős játéka, a Battlefield: Bad Company™ 2 visszautazik a hatvanas évekbe, a hírhedt Vietnami Háborúba.

A kiegészítő lelkét négy eltérő, a Vietnami Háborúra épülő vadonatúj többjátékos pálya adja. Mindegyik pálya új játékélményt és látványt kínál, olyan jellemzőkkel, mint a rókalyukak, alagutak és a sűrű dzsungel, ahonnan az ellenség váratlan támadást indíthat. Ezen kívül 15 klasszikus Vietnam-korabeli fegyver és hat jármű is rendelkezésedre áll, amint online játékba lépsz.

A Battlefield: Bad Company 2 mind a négy többjátékos módja, köztük a műfajteremtő Conquest mód, játszható lesz a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam-ban. A kiegészítőbe be van építve a teljes játék-maradandóság, így akármelyik hadszíntéren küzdesz is, katonád szintje a szokásos módon fog nőni.
Fő jellemzők
Öt vadonatúj pálya: A Phu Bai völgy rizsmezeitől a Hill 137 napalm-égette földjéig, négy eltérő Vietnam-témájú pálya kínál friss látványt és játékélményt.
Hat halhatatlanná lett jármű: Súrold a fák tetejét a jelképpé vált amerikai helikopterrel. Vezesd a szívós orosz T54 harckocsit, a fürge amerikai PBR "Pibber" járőrhajót, és további három járművet, melyek a Vietnami Háborúban váltak halhatatlanná.
15 jellegzetes fegyver: Vesd bele magad a csatába 15 új, valódi megfelelőik alapján modellezett fegyverrel, köztük a ritka Navy SEAL XM22 gépfegyverrel, és a jellegzetes M79 "Blooper" gránátvetővel.
Az igazi hatvanasok: Hallgass nyolc játékbeli rádióadót, melyek kétórányi, a korszakra jellemző zenét, köztük a "Ride of the Valkyries"-t és a CCR "Fortunate Son"-ját játsszák.
Valódi háborús párbeszédek: Vadonatúj, a Vietnami Háború hiteles kommunikációin alapuló szinkronhangok mind az amerikai, mind a vietnami oldalon.
Online feltételek
A JÁTÉKHOZ INTERNET-KAPCSOLAT, ONLINE HITELESÍTÉS ÉS A VÉGFELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS ELFOGADÁSA SZÜKSÉGES. AZ ONLINE FUNKCIÓK ÉS/VAGY SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBE VÉTELÉHEZ EA ONLINE FIÓK ÉS A MELLÉKELT EGYSZER HASZNÁLATOS KÓDDAL TÖRTÉNŐ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. AZ ONLINE FUNKCIÓK REGISZTRÁLÁSA EGY KÓDDAL CSAK EGY FIÓKRA LEHETSÉGES, ÉS FELHASZNÁLÁS UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓ. AZ EA ONLINE HASZNÁLATI FELTÉTELEI ÉS A FRISSÍTÉSI INFORMÁCIÓK MEGTALÁLHATÓK A http://www.ea.com/ WEBOLDALON. EA FIÓKOT CSAK A 13. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY REGISZTRÁLHAT. AZ EA ESETLEGESEN TOVÁBBI DÍJ NÉLKÜL RENDELKEZÉSRE BOCSÁTHAT BIZONYOS TOVÁBBI TARTALMAKAT ÉS/VAGY FRISSÍTÉSEKET, HA ÉS AMIKOR ELÉRHETŐK LESZNEK. AZ EA A http://www.ea.com/ OLDALON KÖZZÉTETT ÉRTESÍTÉS UTÁN HARMINC NAPPAL MEGSZÜNTETHETI AZ ONLINE FUNKCIÓKAT.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.02.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00991
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ