Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

 

Korhatár:
16
Platform:
Origin (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 979 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield Bad Company 2 a látványos Battlefield játékmenetet a konzolok és a PC-k élvonalába hozza - a kategóriájában a legjobb járműharc, amely 8 hatalmas, különféle taktikai fókuszú homokozó térképen áll. 

Az új járművek, mint például a terepjáró (ATV) és az UH-60 szállítóhelikopter, lehetővé teszik a vadonatúj multiplayer taktikát a warzone-ban. A kiterjedt hangolás biztosítja, hogy ez lesz a legelégedettebb jármű harci tapasztalat. 

A taktikai pusztítás új magasságokba kerül a frissített DICE 'Frostbite' motorral. A játékosok mostantól egész épületeket lebonthatnak, vagy saját tűzpontokat hozhatnak létre azzal, hogy lyukakat robbantanak át a fedélen keresztül, ezáltal egyedülálló élményt nyújtva minden mérkőzésen

A játékosok 4 játékosból álló csapatokban is versenyezhetnek, 2 exkluzív, csak a csapatnak megfelelő játékmódban, és együtt harcolnak az exkluzív csapatdíjak és eredmények megszerzéséért. Szaporítsa meg a csapatát, hogy egyenesen belevághasson az akcióba, és olyan modulokat használjon, mint a nyomjelző, az RPG-vel együtt, pusztító hatásúvá. 

A harctéri kiválóságot a kitűzhető csapok, jelvények és csillagok széles választékával jutalmazzák, és 50 elkötelezett rangot kell elérniük. 

A változatosság kiterjed az elérhető testreszabható fegyverek és járművek készletére is. 4 különböző karakterosztály, 46 fegyver, 15 kütyü, 13 karakter specializáció és több mint 15000 készletváltozat a játékosok felfedezéséhez és elsajátításához képes lesz finomhangolni preferált harci stílusát, hogy előnyt nyújtson nekik a harcban.

Mindezek a funkciók együttesen olyan látványos és kiszámíthatatlan cselekvési pillanatokat 

hoznak létre, amelyek sehol máshol nem találhatók meg a műfajban. A Battlefield Bad Company 2 ™ a legjobb multiplayer háborúskodás! 

Főbb jellemzők

  • 8 hatalmas multiplayer térkép . Mindegyik más taktikai és játékéleti fókusszal rendelkezik, és különféle környezetekben áll rendelkezésre
  • Végső online járműháború! 15 szárazföldi, tengeri és légi jármű, amelyek mindegyike taktikai előnnyel rendelkezik játék közben. Versenyezz az ATV-vel vagy eső halálával felülről az UH-60 szállítóhelikopteren 2 oldalra szerelt sínpuskájával
  • Teljesen új Squad játékmenet. Összeáll 3 másik játékossal, és küzdjetek együtt, hogy külön díjakat és eredményeket nyerhessünk 2 osztag-specifikus játékmódban
  • Destruction 2.0 . Vegye le az egész épületet, hozzon létre tűzpontokat fedélként, vagy robbantsa fel teljesen! A Battlefield Bad Company 2 ™ -ben nem lesz hova bújni!
  • A „Játssz az utadon” kísérlet és finomítsa az ideális harci stílust 4 karakterosztály (orvos, roham, felderítő és mérnök), 15000+ készletváltozat, 46 fegyver (200 különböző testreszabási lehetőség), 15 modul és 13 karakterspecialitás segítségével.
  • A díjakat és eredményeket, a küzdelem hatékonyságát és teljesítményét különdíjakkal jutalmazzák, olyan csapokkal, csillagokkal és jelvényekkel, amelyek hozzájárulnak 50 rang feloldásához
Adatok
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.03.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00989
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Operációs rendszer: Windows XP
Processzor: Core 2 Duo @ GHz
Memória: 2 GB
Grafika: 256 MB-os videokártya (GeForce 7800 GT / ATI X1900)
DirectX®: DirectX 9, 10, és 11 támogatás
Merevlemez: 15 GB

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows Vista vagy Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Quad vagy magasabb
Memória: 2 GB
Grafika: 512 MB-os videokártya (GeForce GTX 260/ ATI Radeon 4870)
Játékvezérlő-támogatás: A többjátékos mód támogatja a Logitech G15 és G19 billentyűzetek LCD kijelzőjét