Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 482 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield Bad Company 2 a látványos Battlefield játékmenetet a konzolok és a PC-k élvonalába hozza - a kategóriájában a legjobb járműharc, amely 8 hatalmas, különféle taktikai fókuszú homokozó térképen áll. 

Az új járművek, mint például a terepjáró (ATV) és az UH-60 szállítóhelikopter, lehetővé teszik a vadonatúj multiplayer taktikát a warzone-ban. A kiterjedt hangolás biztosítja, hogy ez lesz a legelégedettebb jármű harci tapasztalat. 

A taktikai pusztítás új magasságokba kerül a frissített DICE 'Frostbite' motorral. A játékosok mostantól egész épületeket lebonthatnak, vagy saját tűzpontokat hozhatnak létre azzal, hogy lyukakat robbantanak át a fedélen keresztül, ezáltal egyedülálló élményt nyújtva minden mérkőzésen

A játékosok 4 játékosból álló csapatokban is versenyezhetnek, 2 exkluzív, csak a csapatnak megfelelő játékmódban, és együtt harcolnak az exkluzív csapatdíjak és eredmények megszerzéséért. Szaporítsa meg a csapatát, hogy egyenesen belevághasson az akcióba, és olyan modulokat használjon, mint a nyomjelző, az RPG-vel együtt, pusztító hatásúvá. 

A harctéri kiválóságot a kitűzhető csapok, jelvények és csillagok széles választékával jutalmazzák, és 50 elkötelezett rangot kell elérniük. 

A változatosság kiterjed az elérhető testreszabható fegyverek és járművek készletére is. 4 különböző karakterosztály, 46 fegyver, 15 kütyü, 13 karakter specializáció és több mint 15000 készletváltozat a játékosok felfedezéséhez és elsajátításához képes lesz finomhangolni preferált harci stílusát, hogy előnyt nyújtson nekik a harcban.

Mindezek a funkciók együttesen olyan látványos és kiszámíthatatlan cselekvési pillanatokat 

hoznak létre, amelyek sehol máshol nem találhatók meg a műfajban. A Battlefield Bad Company 2 ™ a legjobb multiplayer háborúskodás! 

Főbb jellemzők

  • 8 hatalmas multiplayer térkép . Mindegyik más taktikai és játékéleti fókusszal rendelkezik, és különféle környezetekben áll rendelkezésre
  • Végső online járműháború! 15 szárazföldi, tengeri és légi jármű, amelyek mindegyike taktikai előnnyel rendelkezik játék közben. Versenyezz az ATV-vel vagy eső halálával felülről az UH-60 szállítóhelikopteren 2 oldalra szerelt sínpuskájával
  • Teljesen új Squad játékmenet. Összeáll 3 másik játékossal, és küzdjetek együtt, hogy külön díjakat és eredményeket nyerhessünk 2 osztag-specifikus játékmódban
  • Destruction 2.0 . Vegye le az egész épületet, hozzon létre tűzpontokat fedélként, vagy robbantsa fel teljesen! A Battlefield Bad Company 2 ™ -ben nem lesz hova bújni!
  • A „Játssz az utadon” kísérlet és finomítsa az ideális harci stílust 4 karakterosztály (orvos, roham, felderítő és mérnök), 15000+ készletváltozat, 46 fegyver (200 különböző testreszabási lehetőség), 15 modul és 13 karakterspecialitás segítségével.
  • A díjakat és eredményeket, a küzdelem hatékonyságát és teljesítményét különdíjakkal jutalmazzák, olyan csapokkal, csillagokkal és jelvényekkel, amelyek hozzájárulnak 50 rang feloldásához
Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.03.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00989
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ