Battlefield 5 (EN)

Battlefield 5 (EN)
Battlefield 5 (EN)
Battlefield 5 (EN)
Battlefield 5 (EN)
Battlefield 5 (EN)
Battlefield 5 (EN)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 987 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg a második világháborút, ahogy még soha nem látta egy hatalmas arzenállal, beleértve a fegyverek és járművek felzárkózását a Battlefield V háborús darabok 1. évében. Álljon ki a csatatéren a legnépszerűbb fegyver- és járműbőrrel, és testreszabhatja társaságát 2 Epic katona-felszereléssel.

A Battlefield ™ V 2. évi kiadása tartalmazza a Battlefield V alapjátékot és a játék első évében kiadott 37 Fejezet Jutalom elemet:
17 elsődleges fegyver
4 jármű
2 epikus katona ruhák
10 fegyverbőr
4 járműbőr

Jellemzők:
2. világháború, ahogy még soha nem látott - Vigye a harcot a háború váratlan, de döntő pillanataiba, mivel a csatatér visszatér oda, ahol az egész kezdődött.
64-lejátszós multiplayer az összes háború káoszában - Vezesse a társaságot egy teljesen multiplayer-játékban új tapasztalatokkal, például a hatalmas nagyműveleti módban. Vegyen részt olyan klasszikus módokban, mint a Conquest, vagy csoportosuljon barátaival a szövetkezeti Kombinált Fegyverekben.
A legmerülõbb csatatér mégis - Hadsereg a csatatéren egy új katona mozgókészlettel, erõdítményekkel és a pusztító mobil eszközökkel.
Play Untold War Stories - Tanú az emberi dráma ellen, a globális harc ellen az egyjátékos War Stories-ban. Síeljen le a norvég hegyekre, miközben harcol a nukleáris fegyverek szállítóvezetékeinek ellenőrzése érdekében, csatlakozzon a fronthoz a francia gyarmati csapatokkal, vagy észak-afrikai ellenséges vonalak mögött menjen el a súlyos testi sértés létrehozására elküldött misztériumokkal.
Háború hulláma - Induljon el egy olyan utazásra, ahol az új tartalom folyamatosan csökken, és Ön és társasága folyamatosan szállítja Önt és a Vállalatot a világ második világháborújának legfontosabb helyeire, ahol új csatatér és felszerelés vár.
Tűzvihar - Battle Royale, a Battlefield számára újraképzelve. Uralják a valaha elért legnagyobb csatatér térképet epikus fegyverekkel és harci járművekkel, amint egy halálos tűzgyűrű becsukódik. Botlás, harc és túlélés az utolsó állóságra válni.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.11.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00976
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10

Processzor: AMD FX-8350 / Intel Core i5 6600K

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce® GTX 1050 / NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB / AMD Radeon™ RX 560 / HD 7850 2GB

Tárhely: 50 GB szabad hely