Battlefield 4: Second Assault

Battlefield 4: Second Assault

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

6 888 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 4 egy első-személy nézetű lövöldözős játék, amit az EA DICE fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2013 október 29-én.

A Battlefield 4 egy műfaj-meghatározó blockbuster, ami olyan pillanatokból áll össze, amelyek elhomályosítják a vonalat a játék és a dicsőség között. A következő generációs Frostbite 3-nak hála a Battlefield 4 lenyűgözőbb és drámaibb élményt nyújt a többi játékhoz képest.

A Battlefieldben lebonthatjuk az épületeket, amik mögött az ellenség rejtőzik. A Battlefield megadja nekünk azt a szabadságot, amiről már régóta álmodtunk. Az epikus multiplayer mellett egy igen intenzív karakter vezérelt kampánnyal is vár minket a játék, ami az amerikai VIP célpontok kimenekítésével indul Shanghai-ban.

Csak a Battlefieldben vagyunk képesek megváltoztatni a tájat valós időben, egy olyan interaktív környezetben, amely reagál a cselekedeteinkre. Csak a Battlefield-ben találjuk meg a Frostbite 3 motor lenyűgöző erejét és tapasztalhatjuk meg a páratlan szintű háborút, amely az igazi szabadságot adja a játékélményedhez. Mindezt vízen, földön és levegőben egyaránt.

A Battlefield 4 Second Assault tartalma:

  • Operation Metro 2014 – Harcolj az ellenségekkel és a klausztrofóbia ellen a föld alatt Párizsban.
  • Caspian Border 2014 – A központi kommunikációs torony most egy kalapács, amely készen áll arra, hogy lesújtson az ellenségre. Használd ki.
  • Gulf of Oman 2014 – Minden normálisnak tűnik ezen a térképen, amíg a homokvihar meg nem érkezik.
  • Operation Firestorm 2014 – Hozd létre a poklot a földön, miközben megsérted a finomító vezetékét és elhozod ellenfeleidnek a lángok erejét.
  • 5 új fegyver
  • 10 új feladat
  • Capture the Flag mód
Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.10.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00974
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ