Battlefield 4 Premium Pack

Battlefield 4 Premium Pack

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

7 146 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

Az EA Battlefield 4
 a negyedik rész egy híres first-person shooter videojáték-franchise-ban. A játék a kortárs katonai konfliktusokba sodorja a játékot, amelyek különféle körülmények között történnek, a nagyvárosoktól kezdve az elhagyatott vidéki területekig vagy a hegyekig. A játék realizmusa csúcsminőségű, mivel láthatja, hogy mindenhol golyók repülnek, harckocsik, repülőgépek és helikopterek repülnek a csatatéren.

Arra is figyelni kell, hogy az épület összeomoljon előtted, valamint légicsapási támadásokra, amelyek állandó mozgásra és helyzet megváltoztatására kényszerítenek. Mindennek köszönhetően a játékosok valóban elhiszik, hogy elit katonává váltak, és hogy egy igazi borzalmas háború közepette vannak. A Battlefield 4 mind egy szimpla egyszemélyes kampányt, mind egy remek multiplayert tartalmaz rengeteg móddal, mint a Conquest vagy a Team Deathmatch, és akár 64 játékos is részt vehet ugyanabban a játékban.

Történet és karakterek

A Battlefield IV története 2020-ban játszódik , hat évvel az előző rész után. A játékos karakter, Sgt. Daniel "Reck" Reckert, a Tombstone néven ismert különleges taktikai osztag tagját Kínába telepítik néhány Sanghajban található VIP megmentésére. Ugyanakkor Oroszország, Kína és az Amerikai Egyesült Államok globális hatalma közötti helyzet tele van, és a világ egy újabb globális konfliktus küszöbén áll.

Az Ön feladata az, hogy megtalálja és megállítsa egy ambiciózus kínai tengernagyot, aki kormányának megdöntését és újabb világháború megkezdését tervezi. A világ megmentésében valóban érdekes karakterek csoportja segít. Először ott van az ön avatarja, Daniel Recker, egy csendes típusú badass, akinek fontos a munkájának befejezése. Aztán ott van William Dunn törzsőrmester, egy hősi és profi harcos, aki mindig törődik csapatával. Találkozni fog Kimble Graves ír katonával is, aki a leghangosabb és a legérzelmesebb az egész csoport között.

Premium Edition

A Battlefield 4 Premium Edition tartalmazza az összes DLC-t, valamint egyéb kiegészítő tartalmakat és szolgáltatásokat, például az avatar testreszabását, például kutyacímkéket, emblémákat, álcázási lehetőségeket stb. Ezenkívül a Premium-nak köszönhetően hozzáférhet új térképekhez, fegyverekhez, eredményekhez és járművek.

 • China Rising - A China Rising DLC ​​új eredményeket kínál, az Air Superiority játékmódot, új térképeket, fegyvereket, járműveket és szerkentyűket. Egy földmotor várja, hogy vezesse. Érezd jól magad.
 • Második támadás - A második támadás DLC új eredményekkel, feladatokkal, a Capture the Flag forgatókönyvvel, új térképekkel, fegyverekkel (például GOL Magnum) és új járművekkel egyenlő. Ezt mindenképpen élvezni fogja.
 • Naval Assault - Ahogy a neve is sugallja, ez a DLC elsősorban a Naval csatákra összpontosít. A vele szállított mód, a Carrier Assault feldobja a szállítóhajóra, ahol egyszerre kell megsemmisítenie az ellenséges hajót és megvédenie a sajátját. Ezenkívül új térképeket, fegyvereket, új modulokat, járművet és egyebeket ad.
 • Sárkányfogak - A Sárkányfogak DLC egy láncszem-módosítást nyújt a hódítási módhoz, valamint további térképeket, fegyvereket és új modulokat biztosít az Ön rendelkezésére. Nagyon jól fog szórakozni ezzel.
 • Final Stand - az új eredmények, az új feladatok, az új térképek és az új járművek határozottan kiemelik ezt a bővítő csomagot. Végül is nem akarsz motoros szánral vezetni?

Recepció

A Edition sok dicséretet és pozitív értékelést kapott a játékosoktól és a játék szakértőitől a bővítőcsomagokkal ellátott hatalmas mennyiségű tartalom, a nagyszerű multiplayer és a számtalan mod miatt, amelyet barátaival élvezhet.

Főbb jellemzők

 • Nagyszerű multiplayer különféle modokkal és akár 64 lejátszóval.
 • Egyjátékos kampány és szövetkezeti mód bevonása.
 • Változatos katonaosztályok, fegyvertípusok és járművek.
 • Különböző érdekes játékmódok, beleértve a Commander módot is.
 • Mind az 5 DLC bővítő csomagot tartalmazza.
 • Testreszabás, további tartalom és szolgáltatások ebben a prémium kiadásban.
Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.10.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00969
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ